www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
O Source TV słów kilka...

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Konfiguracja serwerów HL2 [CS:S]
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PawelS
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 28 Gru 2001
Klan: HighSkillers.

PostWysłany: Sob Lip 30, 2005 7:51 am    Temat postu: O Source TV słów kilka... Odpowiedz z cytatem

O Source TV słów kilka...

- Dokumentacja Source TV - Wiki

- Oficjalna Dokumentacja Source TV

W sumie to to obie strony, zawieraja prawie te same informację, ale w tym pierwszym linku raczej będą częściej uaktualniane.
_________________
PawelS :D
Schroet / HLDS.pl / Używaj Google!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen
Google
Reklama




PostWysłany: Sob Lip 30, 2005 7:51 am    Temat postu:

Powrót do góry
Sqad
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 06 Sie 2006

PostWysłany: Sob Lip 14, 2007 8:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurcze nie wiem co robie źle ale nie moge odpalić tego na serwerze hostowanym w shooters.pl :/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Głodny
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 30 Gru 2004

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 7:57 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Żalisz się czy masz jakiś problem? Zmniejsz sygnaturkę, bo jest za duża.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Sqad
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 06 Sie 2006

PostWysłany: Wto Lip 31, 2007 9:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Y miałem problem który nie leżał po mojej stronie :)

Mam pytanie czy są jakieś komendy na to aby SourceTV zaczynało nagrywać dopiero jak wejdą ludzie na serwer??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Głodny
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 30 Gru 2004

PostWysłany: Czw Sie 02, 2007 10:11 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedy zmienisz tą sygnaturkę? Nie ma chyba takich komend.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Sqad
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 06 Sie 2006

PostWysłany: Czw Sie 02, 2007 9:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ace match ma takie funkcje
Enemydown admin plugin tez to ma ale oba kraszuja mi serwer.

Ps. o co Ci chodziło z sygnaturą??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Głodny
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 30 Gru 2004

PostWysłany: Pią Sie 03, 2007 1:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale po ewentualnym zatrzymaniu trzeba by zacząć nagrywanie pod nową nazwą, mogą to być cyfry? I ta twoja sygnaturka... Była po prostu za duża - przeczytaj regulamin.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Sqad
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 06 Sie 2006

PostWysłany: Pią Sie 03, 2007 2:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nagrywalo mi pod nazwa cyferek też, tylko że te dwa skrypty kraszowaly mi serwer :/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Głodny
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 30 Gru 2004

PostWysłany: Sob Sie 04, 2007 9:59 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze Ace Match nie ma takiej funkcji. Nic dziwnego, że podczas grania meczu ktoś jest na serwerze, a jak się mecz kończy to i nagrywanie się kończy.

Napisałem ci skrypt, który ma taką funkcję:

Kod:

block load
{
  es_xset liczba 0
  es_xset ilosc_t 0
  es_xset ilosc_ct 0
  es_xdoblock sourcetv/sprawdzanie
}

event round_start
{
  es_xdoblock sourcetv/sprawdzanie
}

event player_disconnect
{
  es_xdoblock sourcetv/sprawdzanie
}

block sprawdzanie
{
  es_xgetplayercount ilosc_t 2
  es_xgetplayercount ilosc_ct 3
  es_math ilosc_t + server_var(ilosc_ct)
  ifx true(ilosc_t) do
  {
     tv_enable 1
     es_xmath liczba + 1
     es tv_record server_var(liczba)
  }
  es_xelse do
  {
     tv_stoprecord
  }
}


Skrypt nazwij: es_sourcetv.txt
Wymagana wersja EventScriptsa: 1.5


Ostatnio zmieniony przez Głodny dnia Sob Gru 15, 2007 8:50 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Sqad
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 06 Sie 2006

PostWysłany: Sob Sie 04, 2007 2:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Super thx bardzo sie przyda.

Na cw popstu recznie wklepuje jak jest 3rr przez rcona i tyle
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Głodny
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 30 Gru 2004

PostWysłany: Sob Sie 04, 2007 4:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Możesz zostawić skrypt uruchomiony, zacznie ponownie nagrywać jak na serwerze będzie przynajmniej jedna osoba.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Sqad
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 06 Sie 2006

PostWysłany: Sob Sie 04, 2007 9:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiem juz działa, dziękuję bardzo :)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Głodny
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 30 Gru 2004

PostWysłany: Sob Gru 15, 2007 8:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skrypt nie działał poprawnie. Już jest poprawiony.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Konfiguracja serwerów HL2 [CS:S] Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | interTOP
Linki: Anty CS Laura Pausini Fotograf na wesele Zdjęcia reklamowe