www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
PODBOTY jak usunac skill, say, POD

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Boty CS 1.6 i CS:C-Zero
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jacek1991
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 31 Sty 2009

PostWysłany: Nie Lut 15, 2009 5:57 pm    Temat postu: PODBOTY jak usunac skill, say, POD Odpowiedz z cytatem

Juz dodaly mi sie Boty po calym dniu kombinowania. Tylko teraz jak zrobic aby boty pisaly po polsku na say lub wogule nie pisaly i w nich nazwie nie bylo [POD] i skilla w nawiasie. Tego to ja tak szybko nie zrobie bo wiem ze to gdzies w configu chyba a niechce sam dotykac bo jeszcze cos zchrzanie. Prosze o pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Google
Reklama




PostWysłany: Nie Lut 15, 2009 5:57 pm    Temat postu:

Powrót do góry
Jaason
Admin serwera CS.PL
Admin serwera CS.PL


Dołączył: 22 Paź 2001

PostWysłany: Nie Lut 15, 2009 6:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

podaj link do botów, które instalowałeś to Ci powiem gdzie co zmienić
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
jacek1991
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 31 Sty 2009

PostWysłany: Nie Lut 15, 2009 6:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

PODBot MM - http://podbotmm.bots-united.com/main_pb_page/downloads.htm
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Jaason
Admin serwera CS.PL
Admin serwera CS.PL


Dołączył: 22 Paź 2001

PostWysłany: Nie Lut 15, 2009 10:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

edytuj plik podbot.cfg
znajdź linijkę zawierającą pb_detailnames 1
i zmień ją na : pb_detailnames 0
to wyłączy Ci imiona z poziomem...
co do chatu to masz dwa wyjścia, albo edytujesz plik botchat.txt tak, żeby zamiast angielskich pojawiły się polskie, albo ściągasz skądś polską wersję tego pliku ;]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
jacek1991
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 31 Sty 2009

PostWysłany: Pon Lut 16, 2009 2:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ok dzieki


a jeszcze mam male pytanko co do waypointow czy ja moge stworzyc waypointy i jak to sie robi ? Bo te boty to szkoda ze same nie moga lazic jak chca :/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Jaason
Admin serwera CS.PL
Admin serwera CS.PL


Dołączył: 22 Paź 2001

PostWysłany: Pon Lut 16, 2009 5:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

możesz sam zrobić, poradników jest już parę przetłumaczonych na necie, sam kiedyś tłumaczyłem, ale już nie pamiętam gdzie to wszystko leży;p
podbot zresztą sam dobrze to opisuje w swoim poradniku, którego poszukaj też w plikach które ściągnęłeś.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Boty CS 1.6 i CS:C-Zero Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | interTOP
Linki: Anty CS Laura Pausini Fotograf na wesele Zdjęcia reklamowe