www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
Disconnect

 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Skrypty / Configi CS:Source
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
niebanalny
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 07 Cze 2008

PostWysłany: Nie Kwi 19, 2009 2:26 pm    Temat postu: Disconnect Odpowiedz z cytatem

Jak zbindowac klawisz, który bedzie mnie rozłączał z serwera?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Google
Reklama




PostWysłany: Nie Kwi 19, 2009 2:26 pm    Temat postu:

Powrót do góry
DziQ WiecznY Łowca
Moderator
Moderator


Dołączył: 22 Sie 2006

PostWysłany: Nie Kwi 19, 2009 2:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

o ile się nie mylę to

bind "x" "quti"

Ale z tego co pamiętam jest opcja w cs, która powoduje rozłączanie z serwerem, a standardowo jest zbindowana na f10
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
brAun
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 11 Sty 2007

PostWysłany: Nie Kwi 19, 2009 3:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

f10 wyłącza odrazu gre

zeby rozlaczyc i polaczyc retry w consoli

samo rozlaczenie to nie wiem.
_________________
rn --------> popek
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Tomis
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 13 Kwi 2008

PostWysłany: Nie Kwi 19, 2009 7:47 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bind "x" "disconnect"

@DziQ
nie quti tylko quit, ale to chyba literowka byla (i to wylacza gre)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
DziQ WiecznY Łowca
Moderator
Moderator


Dołączył: 22 Sie 2006

PostWysłany: Nie Kwi 19, 2009 9:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie nie pomyliłem się. Obie te komendy działają w ten spam sposób - powodują wyłączenie gry. Przepraszam, że wprowadziłem Cie w błąd, niebanalny. Wcześniej nie sprawdziłem działania tej komendy, wiedziałem, że na pewno powoduje wyjście z czegoś, ale nie byłem pewien do końca z czego :P .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tomis
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 13 Kwi 2008

PostWysłany: Pon Kwi 20, 2009 6:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oo faktycznie.. Sprawdzilem tylko ze quit i quti dzialaja w ten sam sposob. Jest jakas roznica?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
DziQ WiecznY Łowca
Moderator
Moderator


Dołączył: 22 Sie 2006

PostWysłany: Pon Kwi 20, 2009 7:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No wygląda na to, że nie :) . Nie wiem jaki jest sens dawania dwóch komend, o tym samym działaniu, no ale cóż, być może Valve miało w tym jakiś ukryty cel :P .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
seba123
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 06 Lip 2007

PostWysłany: Pon Kwi 20, 2009 7:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Autor sam sobie odpowiedział w tytule tematu :D
_________________
mp3?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Skrypty / Configi CS:Source Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | Linki: Zdjęcia reklamowe