Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kosior Użytkownik

|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 6:20 pm Temat postu: PGA |
|
|
Witam, wie ktoś może jaki jest dokładnie harmonogram na tegorocznym PGA?? jeśli chodzi o same turnieje... Bo ten na stronie PGA mało co mówi, wiem, że w sobotę (jutro) jest CS, a poza tym?? W niedziele także nie wiadomo co dokładnie będzie i czy warto kupić bilet na 2 dni, bo jeżeli w niedziele ma być marny pokaz jakiejś gry to trochę nudne... W tym roku PGA chyba zrobi krok w tył jeśli chodzi o sam e-sport (turnieje) na dobrym poziomie. Z tego co widać to w tym pseudo harmonogramie są same prezentacje jakiś gierek. Nawet turnieju Starcrafta chyba nie ma. Zna ktoś dokładną listę gier turniejowych?? Żeby było popatrzeć na grę na poziomie?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Google Reklama
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 6:20 pm Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sharkk Redakcja CS.PL

|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 7:06 pm Temat postu: |
|
|
za 2-3 godziny bedzie coverage na CS.PL  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kosior Użytkownik

|
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 1:08 pm Temat postu: |
|
|
Wróciłem z tego i muszę powiedzieć, że jeden wielki ch...j, miejsca w pomieszczeniu gdzie grali było bardzo mało, zobaczyć ich monitor mogli tylko ludzie z 2 pierwszych rzędów. A w tak zwanym chilout roomie gdzie wyświetlane były mecze przez hltv, nie było można dobrze usłyszeć komentarza bo jakiś dj'ek wszystko zagłuszał. Ogólnie ten turniej w CS i tak był najlepszym co zobaczyłem na tym PGA. Postawiono na pokazy i na jakieś bzdury niż na prawdziwe turnieje na poszczególnych platformach. Miejmy nadzieję, że za rok coś zmienia na korzyść e-sportu..... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Listonosz Mieszkaniec boarda

|
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 3:54 pm Temat postu: |
|
|
esport jest na drugim miejscu, numerem jeden na takich imprezach są sponsorzy którzy dają pieniądze na to wszystko. Jeden z graczy który podsumował nie dawno zakończone finały LC również narzekał, że sam esport był na 2 miejscu. Owszem szkoda, że my kibice na tym cierpimy, ale esport tylko zyskuje, bo gdyby nie ten hajs to by gówno było. A tak to mamy potężne targi w postaci PGA czy świetne finały Ligi Cybersport.
Ja osobiście jestem zawiedziony, że finały Allegry były tylko w sobotę, a chociaż tych meczów finałowych nie zrobili w niedziele ; < Chciałem jechać do Poznania, żeby obejrzeć mecze na Allegrze, ale w sobotę szedłem na 18stke, a w niedziele już żadnych meczy nie było, abym chętnie wsiadł w pociąg w niedziele wczesnym rankiem i pojechał coś obejrzeć. _________________ www.pajacyk.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|