www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
Echo z 1.5 w 1.6
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Skrypty / Configi CS 1.6 i CS:C-Zero
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
beniuuuuu
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 18 Gru 2005

PostWysłany: Pią Sty 12, 2007 5:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mozecie mi wyjasnic jaka jest roznica miedzy tym skryptem a komenda "developer 1" . Przeciez to developer odpowiada za wyswietlanie tego tekstu !
_________________
ŚLĄSK OPOLSKI ZAWSZE POLSKI
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Google
Reklama




PostWysłany: Pią Sty 12, 2007 5:21 pm    Temat postu:

Powrót do góry
-KwQ-
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 25 Paź 2006

PostWysłany: Wto Sty 23, 2007 7:19 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

beniuuuuu napisał:
Mozecie mi wyjasnic jaka jest roznica miedzy tym skryptem a komenda "developer 1" . Przeciez to developer odpowiada za wyswietlanie tego tekstu !

Developer nie ma w cs 1.6
_________________
Jim "Król Jaszczurów" Morrison napisał:

Nad wszystkim, co robię, unosi się złomne poczucie ironii
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
FiK
Redakcja CS.PL
Redakcja CS.PL


Dołączył: 26 Cze 2003

PostWysłany: Wto Sty 23, 2007 3:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jezeli by go nie bylo, to chyba nie bylbym na tyle bezmslny, zeby umieszczac go w calej tej zabawce, nie?

Developer nie dziala z echem tak jak w 1.5, ale ogolnie to DZIALA on w 1.6 - .-

A roznica miedzy wpisaniem developer 1, a calym tym "skryptem", jest taka, ze nie mamy 300fps czy ile tam wam kompy pociagna, nie pokazuja sie nam ostatnie linijki z konsoli na gorze ekranu, a jedynie ten jeden tekst, jaki chcemy sobie dac...
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
ZaasaDA
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 16 Sty 2007

PostWysłany: Sob Sty 27, 2007 7:58 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cze
mam pytanko zeby echo dzialalo musi byc wlaczony developer 1 czy moze byc na 0???
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
FiK
Redakcja CS.PL
Redakcja CS.PL


Dołączył: 26 Cze 2003

PostWysłany: Wto Lut 20, 2007 12:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

musi byc 1, zreszta wszystko opisane jest w temacie
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
ogaRniam
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 05 Paź 2005

PostWysłany: Sro Sie 01, 2007 11:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale z tego co wiem developer spowalnia strzelanie/bieganie? Prawda czy Fałsz?
_________________
HUMILIATION
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
FiK
Redakcja CS.PL
Redakcja CS.PL


Dołączył: 26 Cze 2003

PostWysłany: Pon Sie 06, 2007 1:42 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z developerem jest tak, ze niby spowalnia ci bieganie, ale musisz miec przy tym ustawione FPS max powyzej setki, w innych przypadkach to nie ma miejsca, zreszta - developer aktywuje sie tylko na ulamek sekundy
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Arkanin
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 31 Mar 2007

PostWysłany: Pią Gru 07, 2007 8:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich!
Nudziło mi się i postanowiłem napisać skrypt z kupowaniem broni z użyciem echo. Jeszcze nie próbowałem ale postanowiłem się podzielić:
Kod:
// Alias weapons
alias b_usp "usp; b_usp_txt"
alias b_dgl "deagle; b_gls_txt"
alias b_m4_ak "m4a1; ak47; b_m4_ak_txt"
alias b_awp "awp; b_awp_txt"
alias b_he "hegren; b_he_txt"
alias b_sg "sgren; b_sh_txt"
alias b_flash "flash; b_flash_txt"
alias b_eq "vesthelm; defuser; b_eq_txt"
alias b_sec "secammo; b_sec_txt"
alias b_prim "primammo; b_prim_txt"
bind f1 "b_usp"
bind f2 "b_dgl"
bind f3 "b_m4_ak"
bind f4 "b_awp"
bind f5 "b_he"
bind f6 "b_sg"
bind f7 "b_flash"
bind f8 "b_eq"
bind f9 "b_sec"
bind f10 "b_prim"
alias b_usp_txt "motd_write .                    Kupiles USP!; developer 1;motd;developer 0"
alias b_dgl_txt "motd_wtire .                    Kupiles Deagle!; developer 1; motd;

developer 0"
alias b_m4_ak_txt "motd_write .                    Kupiles M4 / AK 47 !; developer 1; motd;

developer 0"
alias b_awp_txt "motd_write .                    Kupiles AWP! ; developer 1; motd; developer

0"
alias b_he_txt "motd_write .                    Kupiles HEGREN! ; developer 1; motd;
developer 0"
alias b_sg_txt "motd_write .                    Kupiles SGREN! ; developer 1; motd;

developer 0"
alias b_flash_txt "motd_write .                    Kupiles FLASHA! ; developer 1; motd;

developer 0" 
alias b_eq_txt "motd_write .                    Kupiles Ekwipunek! ; developer 1; motd;

developer 0"
alias b_sec "motd_write .                    Kupiles Secammo! ; developer 1; motd; developer

0"
alias b_prim "motd_write .                    Kupiles Primammo! ; developer 1; motd;

developer 0"

Co o tym myślicie?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
icepopo
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 11 Lis 2007

PostWysłany: Czw Lut 21, 2008 1:52 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na say-u nie mozna uzywac koloró ale znalazłem tutka co zrobic żeby był kolor w say-u (bez żadnych pluginów i tym podobnych) link do tuta'i teraz nasywa się pytanie czy mozna uzywac tych kolorów w echu?sprawdzil bym ale przez jakis czas niemam dostepu do 16 tylko sors
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
rudy18
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 05 Gru 2007
Klan: Nie mam czasu

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 1:33 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

elo mam problem gdy uzywam tego skryptu na glosnosc fika z echem to ostatnia linijka wykorzystujaca motd pojawia sie za kazdym razem gdy podlaczam sie do jakegos serwa
sprawdzilem w pliku motd w katalogu cstrike i okazalo sie ze w tym pliku jest tylko ta jedna linijka próbowalem ustawic ten plik na tylko do odczytu lecz wtedy echo wogole nie dziala nie wiem co zrobic plis o odp pozdro
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
rudy18
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 05 Gru 2007
Klan: Nie mam czasu

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 1:37 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobra chlopaki juz sobie poradzilem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
csbeta kolekcjoner
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 21 Paź 2009

PostWysłany: Pon Lip 05, 2010 3:47 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

HNdK napisał:
bardzo dobra rzecz, wielkie gratki dla autora. FiK a mi w 1.6 najabardziej brakuje scr_connectmsg :D z tym to mozna bylo cuda robic :-]


za co była odpowiedzialna ta komenda i co z nią można było robic?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
$df
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 09 Cze 2008
Klan: Nie gram już.

PostWysłany: Pon Lip 05, 2010 6:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

csbeta kolekcjoner napisał:
za co była odpowiedzialna ta komenda i co z nią można było robic?

This is the first line of a small message in white text that is drawn on a black box at the bottom center of your screen. It is usually only visible while connecting to servers since everything is drawn over-top of it. Also visible with r_norefresh 1 or when clipping outside of the map. Depending on your hand model when disconnecting from a server, it may only be partially visible when connecting to another.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Skrypty / Configi CS 1.6 i CS:C-Zero Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | interTOP
Linki: Anty CS Laura Pausini Fotograf na wesele Zdjęcia reklamowe