www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
[GRA] Problem z botami od fac3k

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Boty CS 1.6 i CS:C-Zero
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
brzydki nick
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 01 Sty 2011

PostWysłany: Sob Maj 28, 2011 6:30 pm    Temat postu: [GRA] Problem z botami od fac3k Odpowiedz z cytatem

Witam. Moim problemem są boty od "fac3k" mianowicie wszystko ładnie pięknie zrobiłem według instrukcji na stronie głównej. Odpalam new game mapke dd2 wpisuje exec fxct.cfg wbija mi Taz jest pasek, który ładuje się do końca następnie mapka mi się ładuje jeszcze raz wbijam i od razu jest już tam inny gracz e-sportu. Z góry dzięki, Pozdrawiam
_________________
ZAWSZE LEPSZY OD CIEBIE
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Google
Reklama




PostWysłany: Sob Maj 28, 2011 6:30 pm    Temat postu:

Powrót do góry
manikcs
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 03 Lis 2005

PostWysłany: Sob Maj 28, 2011 9:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na kazdej mapie po pierwszym odpaleniu botow robia sie tzw. waypointy - boty sobie analizuja mape gdzie, co i jak. Poprostu musisz to "przezyc" i wczytac jeszcze raz cfg.
_________________
100fps powered by: p55-gd65 | x3440 @ 3.4 | gtx560ti | 2x2GB 1600Mhz DDR3 | samsung 470 ssd
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
brzydki nick
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 01 Sty 2011

PostWysłany: Nie Maj 29, 2011 11:59 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zrozum, że u mnie jest tak cały czas. Wbijam na mapkę dd2 jestem w TT mam te Zboty od hltv wpisuje exec fxct.cfg Wbija taz jest to ładowanie, mapka się resetuje i później jak wbijam już na serwa jest pusto, więdz znów wpisuje exec fxct.cfg. U kumpla 3 razy się załadowało i ładnie chodzi a ja się męczę i męczę. ;/
_________________
ZAWSZE LEPSZY OD CIEBIE
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
WrObEl1.6
Moderator
Moderator


Dołączył: 04 Wrz 2007
Klan: HALF-LIFE

PostWysłany: Nie Maj 29, 2011 12:59 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

brzydki nick napisał:
Zrozum, że u mnie jest tak cały czas. Wbijam na mapkę dd2 jestem w TT mam te Zboty od hltv wpisuje exec fxct.cfg Wbija taz jest to ładowanie, mapka się resetuje i później jak wbijam już na serwa jest pusto, więdz znów wpisuje exec fxct.cfg. U kumpla 3 razy się załadowało i ładnie chodzi a ja się męczę i męczę. ;/
Te boty to hajty może nie chcą z Tobą grać i tyle?
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
brzydki nick
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 01 Sty 2011

PostWysłany: Nie Maj 29, 2011 1:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Haha, one są takie hajty jak ja :>
_________________
ZAWSZE LEPSZY OD CIEBIE
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
bartekzytko
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 15 Lip 2010

PostWysłany: Nie Maj 29, 2011 1:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

te boty, sa jak zwykle boty... tylko jest kilka nowych waypointow
_________________
www.facebook.com/dzeusik
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
brzydki nick
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 01 Sty 2011

PostWysłany: Nie Maj 29, 2011 2:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra, ale nadal nie pomagacie. Ja chciałbym zobaczyć jak one grają.
_________________
ZAWSZE LEPSZY OD CIEBIE
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
manikcs
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 03 Lis 2005

PostWysłany: Nie Maj 29, 2011 3:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zobacz czy w cstrike i cstrike_polish masz folder maps.
_________________
100fps powered by: p55-gd65 | x3440 @ 3.4 | gtx560ti | 2x2GB 1600Mhz DDR3 | samsung 470 ssd
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nuber
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 30 Wrz 2006
Klan: Krowy

PostWysłany: Nie Maj 29, 2011 3:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ściągnij plik .nav mapy i wrzuć do folderu maps,dla d2 http://www.google.pl/search?q=de_dust2.nav&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

Napisz czy pomaga.
_________________
:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Boty CS 1.6 i CS:C-Zero Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | interTOP
Linki: Anty CS Laura Pausini Fotograf na wesele Zdjęcia reklamowe