Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
radomi1910 Użytkownik
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 5:07 pm Temat postu: |
|
|
Wynajął od insajda _________________ Szukam Sponsora |
|
Powrót do góry |
|
|
Google Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 5:07 pm Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
BETONIARZ Użytkownik
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 5:15 pm Temat postu: |
|
|
radomi1910 napisał: | Wynajął od insajda |
ta:D i mi spalili dwa pc. ale on myśli dalej że nie odda za to kwitu, grubo się mały golum śmieć myli. |
|
Powrót do góry |
|
|
MEOR Pierwszak
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 5:22 pm Temat postu: |
|
|
HE_HE fajny lan |
|
Powrót do góry |
|
|
BETONIARZ Użytkownik
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 5:23 pm Temat postu: |
|
|
alvaro szkoda ze nie wpadles;D |
|
Powrót do góry |
|
|
MEOR Pierwszak
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 5:53 pm Temat postu: |
|
|
Jak już to Hose Arkadio Morales , miałem blisko ale widzę że nie dużo straciłem. |
|
Powrót do góry |
|
|
WKG Użytkownik
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 6:01 pm Temat postu: |
|
|
BETONIARZ napisał: | radomi1910 napisał: | Wynajął od insajda |
ta:D i mi spalili dwa pc. ale on myśli dalej że nie odda za to kwitu, grubo się mały golum śmieć myli. | Mateusz ja Tobie już powiedziałem, ja za czyjeś błędy nie zamierzam płacic miej pretensje do tych co podłączyli Twoje zimne komputery mnie w tamtej chwili nie było i mimo iż to jest moja impreza ja za to odpowiadac nie zamierzam niech odpowie ten który twoje PC'ety spalił, zgadzam się ja prosiłem o Twoje komputery i to jest mój lan ale przepraszam bardzo dla czego mam odpowiadac za czyjeś błędy? Dwa nie za to ktoś dostał pieniądze aby siedział na Cs'ie i tam ogarniał i nie mógł poczekac parę minut aby komputery się rozgrzały, a ja jeszcze mam za nich komuś oddawac pieniądze za zniszczony sprzęt tutaj się troszkę pomyliłeś i mówię poważnie do mnie tych pretensji nie miej bo ja nic Tobie nie zrobiłem a tym bardziej nie ja Tobie sprzęt zepsułem. Zresztą jak udostępniasz komuś PC'ety to nie wiem spisz papier że w razie jakiekolwiek zniszczenia sprzętu odpowiada osoba której ten sprzęt zostawiłeś. + strasząc mnie że będę siedział w piwnicy zakuty kajdankami o.O pomyliłeś chyba fora z sado mazo. Powiedziałem Tobie już jeżeli chcesz się ze mną spotkac wykonaj telefon i się umówimy tak jak ja nie czuje się winny za Twój zniszczony sprzęt i nie zamierzam za niego odpowiadac. |
|
Powrót do góry |
|
|
Spit`KH Użytkownik
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 6:06 pm Temat postu: |
|
|
WKG napisał: | BETONIARZ napisał: | radomi1910 napisał: | Wynajął od insajda |
ta:D i mi spalili dwa pc. ale on myśli dalej że nie odda za to kwitu, grubo się mały golum śmieć myli. | Mateusz ja Tobie już powiedziałem, ja za czyjeś błędy nie zamierzam płacic miej pretensje do tych co podłączyli Twoje zimne komputery mnie w tamtej chwili nie było i mimo iż to jest moja impreza ja za to odpowiadac nie zamierzam niech odpowie ten który twoje PC'ety spalił, zgadzam się ja prosiłem o Twoje komputery i to jest mój lan ale przepraszam bardzo dla czego mam odpowiadac za czyjeś błędy? Dwa nie za to ktoś dostał pieniądze aby siedział na Cs'ie i tam ogarniał i nie mógł poczekac parę minut aby komputery się rozgrzały, a ja jeszcze mam za nich komuś oddawac pieniądze za zniszczony sprzęt tutaj się troszkę pomyliłeś i mówię poważnie do mnie tych pretensji nie miej bo ja nic Tobie nie zrobiłem a tym bardziej nie ja Tobie sprzęt zepsułem. Zresztą jak udostępniasz komuś PC'ety to nie wiem spisz papier że w razie jakiekolwiek zniszczenia sprzętu odpowiada osoba której ten sprzęt zostawiłeś. + strasząc mnie że będę siedział w piwnicy zakuty kajdankami o.O pomyliłeś chyba fora z sado mazo. Powiedziałem Tobie już jeżeli chcesz się ze mną spotkac wykonaj telefon i się umówimy tak jak ja nie czuje się winny za Twój zniszczony sprzęt i nie zamierzam za niego odpowiadac. |
Ty niby prawo studiujesz, a wypowiedź trochę mało składna.
W sumie powinieneś czuć się do winy, bo gdybyś kompy wypożyczył, a nie chował hajs dla siebie to by problemu nie było. |
|
Powrót do góry |
|
|
MEOR Pierwszak
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kamiuo Użytkownik
|
|
Powrót do góry |
|
|
Old player Użytkownik
|
|
Powrót do góry |
|
|
Poland Użytkownik
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 7:31 pm Temat postu: |
|
|
Old player napisał: | http://www.youtube.com/watch?v=DqSG6H3l8nk Wypowiedź organizatora dla mediów |
po co ci człowieku ten offtop? skoro nawet do tematu nie potrafisz wnieść nic innego jak tylko biadolenie jacy to byliście pokrzywdzeni na tym lanie, daj już na luz dobra? _________________ #wypierdalaj at quakenet.org |
|
Powrót do góry |
|
|
klux Moderator
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 7:58 pm Temat postu: |
|
|
Tu nie będzie żadnej rzeczowej dyskusji, więc na tę chwilę temat zamykam. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|