Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
xoxoqt Pierwszak
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 7:02 pm Temat postu: Czyszczenie qck+ |
|
|
Witam co ile najlepiej (czy zalezy to jak bardzo jest brudna) czyscic podkladke i czym ?
QCK+ NAVI edition
glownie to w jaki sposob zeby nic sie nie stalo z nia |
|
Powrót do góry |
|
|
Google Reklama
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 7:02 pm Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
WrObEl1.6 Moderator
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2012 1:04 am Temat postu: |
|
|
Mi się wydaje, że mokra szmatka na lajcie może być, byli tu też tacy co swoje pady ładowali do pralek i też mówili, że nic się nie dzieje ale dla Ciebie dla pewności polecam wilgotną szmatkę i zetrzyj brud i tyle |
|
Powrót do góry |
|
|
ZmX Użytkownik
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2012 3:31 pm Temat postu: |
|
|
Mam qck tyloo, czyli to samo, polewam ją ciepłą wodą, później nalewam na nią płyn do naczyń (dobrze radzi sobie z wszelkiego rodzaju brudem) i szoruję ją gąbką, tą twardszą stroną. Później dobrze ją wypłucz, powieś do wysuszenia i gotowe. _________________ http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2713004 |
|
Powrót do góry |
|
|
qRaK css Użytkownik
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 8:13 am Temat postu: |
|
|
Witam,
Ja swoje qck heavy czyszczę prawie tak samo jak kolega wyżej. Pakuje go do wanny (nie do umywalki ze względu na rozmiar). Następnie włączam strumień letniej wody. Później rozprowadzam na jej powierzchni płyn do mycia jaki mam pod ręką (najczęściej jest do żel pod prysznic ;]). Łapię gąbkę i myję ją delikatnie, ale miękką stroną przez około 2 min. Następnie spłukuję całość bardzo dokładnie letnią wodą, wycieram bardzo delikatnie ręcznikiem i kładę na letnim grzejniku do suszenia. Dodam, że mój qck ma już 4 lata i nadaj trzyma się i "działa" jak nowy
Pozdrawiam, Kurak. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazio666 Pierwszak
|
Wysłany: Wto Sie 04, 2020 8:34 am Temat postu: |
|
|
Dzięki za wszelkie podpowiedzi. Na pewno je wykorzystam |
|