www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
[GRA] Efekt pływania celownika.
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Problemy z Counter-Strike 1.6
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kaensainen
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 20 Kwi 2008

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 6:26 pm    Temat postu: [GRA] Efekt pływania celownika. Odpowiedz z cytatem

Po reinstalacji systemu Windows XP SP3 (r) pojawił mi się problem z efektem akceleracji w CS, celownik mi pływa i nie mogę nic trafić. Próbowałem już wpis do rejestru na wyłączenie akceleracji - nic, dopisałem linie -applaunch 10 -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd i nadal to samo. Zainstalowałem sterowniki do myszy (NIGDY WCZEŚNIEJ NIE MUSIAŁEM ICH INSTALOWAĆ) - i wyłączyłem akceleracje - nadal to samo.

System: Windows XP Pro (r)
Service pack: 3
Sterowniki: SetPoint 3.15
Mysz: Logitech BT-85
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Google
Reklama




PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 6:26 pm    Temat postu:

Powrót do góry
Mich4L
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 22 Sty 2008

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 8:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a synchronizacje pionowa wylaczyles ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kaensainen
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 20 Kwi 2008

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 8:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Zi3mn1ak
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 07 Lip 2006
Klan: bezoporu

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 8:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jaką masz karte graficzną?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Phantomek
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 06 Lis 2005
Klan: nie oglądam

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 9:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

włącz w opengl zamiast w d3d
_________________
http://www.esl.eu/pl/player/1367142/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
kaziuuu
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 19 Cze 2007

PostWysłany: Pon Sty 19, 2009 10:03 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ile masz FPS bo jak mało to się nie dziw że ci myszka pływa.
http://nie-spamuj.eu/wirusy.html
_________________
"kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem
tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Kazik


Ostatnio zmieniony przez kaziuuu dnia Czw Cze 22, 2017 2:32 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
gruby22
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 27 Maj 2007

PostWysłany: Pon Sty 19, 2009 7:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaką masz grafike???bo to na milion procent jest jej wina...podkrecales moze ja w jej panelu sterowania??

Czy grasz moze w inne gry???ja grajac np w wowa po wyjsciu z gry lapie tez taka akceleracje w csie czasem(zadko ale sie zdaza)...wtedy pomagalo mi poprostu przywracanie opcji grafiki do standardowych i zmiany sync off i filtr anizotropowy off...dodam ze u mnie za pierwszym razem to nie lapao ale z ktoryms z kolei

EDIT

a co do tych fpsów to masz teraz na bank 60...jezeli ci celownik plywa
_________________
Suvoshi napisał:
goraco polecam :)

skill- ultra low i sie fajnie bije boty :D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Carlo_M
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 10 Sie 2007

PostWysłany: Sro Sty 21, 2009 8:24 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Musisz przeinstalowac sterowniki.Najprawdopodobniej zainstalowales najnowsze stery ,a jezeli nie to musisz sie pobawic w opcjach graficznych aby miec wieksza wydajnosc.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
tubo
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 24 Sty 2006

PostWysłany: Sob Lut 07, 2009 5:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

po włączeniu csa ustaw priorytet procesu hl.exe na niski.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Wisien
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 11 Mar 2007
Klan: Gram maciusia :P

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 1:31 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

może zmniejsz sensa w windowsie? i wyłącz precyzję ruchów myszki w panelu sterowania, jeśli to nie pomoże to sprobuj z priorytetem
_________________
;o
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
dajosek
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 04 Sty 2009

PostWysłany: Pią Lut 13, 2009 6:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam ten sam problem, tylko u mnie sie pojawił jak zainstalowałem windowsa 7, na xp takie coś nie miało miejsca..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
tier
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 27 Mar 2006

PostWysłany: Wto Lut 17, 2009 8:06 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sprawdz cos. jak masz -freq 75 to wpisz w cs fps_max 75 i sprawdz czy wtedy plywa
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
sunseth
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 25 Lip 2008

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 1:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hm to wlasnie na odswiezaniu 75 i 75fps w csie u mnie na lcd plywa, upewnij sie ze masz 100fps
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
pr0boszcz
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 16 Lip 2006

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 3:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sciagnij accelfixa, po zainstalowaniu servicepacka zostaly podmienione pewnie jakies pliki zwiazane z mycha, albo cos zwiazanego z rejestrem. Accelfix (szukaj w googloe) usunie ci akceleracje CALKOWICIE (nie jak w przypadku mousefixa)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Od!n
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 06 Kwi 2005
Klan: SIODEMKA.org.pl

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 9:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dajosek napisał:
mam ten sam problem, tylko u mnie sie pojawił jak zainstalowałem windowsa 7, na xp takie coś nie miało miejsca..


Mam to samo po windows7, jak znajdziesz rozwiązanie to napisz tutaj bo ja już próbowałem wszystkiego co było mi znane z xp i visty.
_________________
SIÓDEMKA - CS1.6, CS:GO, CoD4 oraz BF3!
www.siodemka.org.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Problemy z Counter-Strike 1.6 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | Linki: Zdjęcia reklamowe