Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
elosz Użytkownik

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 12:53 am Temat postu: MYM is dead. |
|
|
Co o tym myslicie ? Tak z dnia na dzien padl 'gigant' wsrod mutligamingow. Mieli najlepsze sekcje w W3 jak i SC, w CS'a zawsze byli przynajmniej TOP3. Nie wiem jak sie sprawa z DotA miala, ale to chyba byla swieza druzyna ktora nie zdolala sie jeszcze nawet zaaklimatyzowac.
Co dalej ? Co stanie sie z graczami ? Szczegolnie interesuje nas CS, gdzie gra NEo i spolka. Jakis zagraniczny MG zaproponuje im wspolprace ? Sam zbytnio nie znam sie na tych wszystkich mg i cholernie mnie ciekawi czy jakis 'mniej' znany MG wystawi na tyle ciekawa oferte wspolpracy, ze byli (a w sumie jeszcze obecni ;p) gracze MYMu dolacza do owego gamingu, czy raczej jakis inny 'gigant' bedzie chcial chapnac Polskich graczy?
Ciekawa historia - ciekawe jak inne gamingi sobie radza. Z tego co wiem i czytalem na roznych forach to MYM raczej o kaske sie nie balo, i placili astronomiczne sumy Grubemu, Moonowi. Nie wiem jak tam z CS'em ale podejrzewam, ze tez raczej to nie byly jakies grosiki.
Pozostaje tylko czekac na rozwoj wydarzen jak to wszystko dalej sie potoczy, a poki co mozemy sobie pogdybac  _________________ Livin' by the gun : ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Google Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 12:53 am Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
uns Użytkownik

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 1:09 am Temat postu: |
|
|
dota swieza druzyna ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
k _________________ jezdem elo |
|
Powrót do góry |
|
 |
elosz Użytkownik

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 1:23 am Temat postu: Re: MYM is dead. |
|
|
elosz napisał: | Nie wiem jak sie sprawa z DotA miala, ale to chyba byla swieza druzyna ktora nie zdolala sie jeszcze nawet zaaklimatyzowac. |
niezle. Napisalem, ze nie wiem, bo nie interesuje sie DotA, nawet nie wiem co to jest. Gdzies tam w komentarzach na mymym.com widzialem, ze z kogos cisneli pomope z doty, bo ledwo co dolaczyl do zespolu. Takze, naprawde niezle, z calego posta jaki napisalem, potrafiles tylko napisac "dota swieza druzyna" i oczywiscie "XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD" co juz swiadczy o twoim poziomie.
w kazdym badz razie, nie bede Cie juz wiecej karmil. Jak chcesz cos napisac to napisz na temat, a nei smiejesz sie ze mnie dlatego, ze nie doczytalem (bo szczerze mowiac g*.*o mnie obchodzi dota ) i palnalem gafe. _________________ Livin' by the gun : ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
sam Mieszkaniec boarda

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 6:51 am Temat postu: |
|
|
co, czemu poumierali? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pagi Moderator

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 11:06 am Temat postu: |
|
|
Co sie stało sie? _________________
tymozyna napisał: | nie warto jest sie odwracac od czegos co sie lubi, a warto walczyc o to!
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Listonosz Mieszkaniec boarda

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 1:37 pm Temat postu: |
|
|
sam napisał: | co, czemu poumierali? |
z głodu, bo skończyły się wypłaty.
W europie raczej nikt ich nie weźmie, a na pewno nikt nie zaoferuje takich warunków jak MYM. Choć może znajdzie się taka organizacja. Prędzej znajdą jakiś amerykański zespół lub Azjaci, którym kasy nie brakuje, ich wezmą. _________________ www.pajacyk.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pagi Moderator

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 3:46 pm Temat postu: |
|
|
Listonosz napisał: |
W europie raczej nikt ich nie weźmie, a na pewno nikt nie zaoferuje takich warunków jak MYM. Choć może znajdzie się taka organizacja. | A Jakie warunki MYM im oferował? _________________
tymozyna napisał: | nie warto jest sie odwracac od czegos co sie lubi, a warto walczyc o to!
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sAilor Użytkownik

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 5:22 pm Temat postu: |
|
|
w ogole to co sie stalo, bo dalej nie wiem ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
elosz Użytkownik

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 6:02 pm Temat postu: |
|
|
MYM oglosilo upadlosc ich glowny 'sponsor' (nie wiem sam na jakich to bylo ukladach) zrezygnowal z wspolpracy z gamingiem .
wiecej na www.mymym.com _________________ Livin' by the gun : ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
HiTech Użytkownik

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 6:49 pm Temat postu: |
|
|
no jak to padł? przecież stronka chodzi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
elosz Użytkownik

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 7:31 pm Temat postu: |
|
|
HiTech napisał: | no jak to padł? przecież stronka chodzi  |
Strona bedzie caly czas chodzila, wszstkie sekcje zostaly oficjalnie zawieszone, a wlasciciel MYM oglosil upadlosc.
wystarczy poszukac newsa na mymym.com albo wejsc na GB gdzie tez jest juz news i jest tam wszystko wyjasnione _________________ Livin' by the gun : ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Listonosz Mieszkaniec boarda

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 9:03 pm Temat postu: |
|
|
@Pagi
MYM oferowało im all wyjazdy lanowe jakie były możliwe. China, USA, Rosja, Korea, Dubaj, cała Europa - gdzie tylko zapragnęli. Ich wypłat nikt nie zna P ale w jednym z artykułów Carmaca na PGSie dowiadujemy się, że zarobki czołówki kantera wynoszą w granicach $2-3k, a zważając, że dla MYMu obce były pustki na końce, to właśnie oni płacili najwięcej graczom, choćby w Europie, np. Taki mon, $10k _________________ www.pajacyk.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mantis Użytkownik

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 9:27 pm Temat postu: |
|
|
Mysle ze spokojnie sobie znajda nowa organizacje jezeli sponsoring calkowicie nie padnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaziuuu Mieszkaniec boarda

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 10:54 pm Temat postu: |
|
|
Ale 2-3k czego euro;> _________________ "kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem
tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Kazik |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sztajer Pierwszak

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 10:59 pm Temat postu: |
|
|
Mi sie wydaje, że nie opuszcza MYM tzn nie rozstaną się, prawda jest ta iż oni dzieki zawodnikom CS,W3 itp Trzepią dobra flote. I traca takie dobre drużyny(zespoły) dużo tracą :] _________________ LeżeeeeeeeeeeeeeeeeeeC |
|
Powrót do góry |
|
 |
|