| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Phantomek Użytkownik

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 10:47 am Temat postu: |
|
|
ja instaluje steama z instalki ze strony, update trwa około godziny, kiedy przychodzi czas na zalogowanie się to się wiesza _________________ http://www.esl.eu/pl/player/1367142/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Reklama
|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 10:47 am Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Burczaq Pierwszak

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 10:56 am Temat postu: |
|
|
Nie dziala moj pomysl ?  _________________ You're breathing so I guess you're still alive...Even if signs seem to tell me otherwise... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Phantomek Użytkownik

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 11:22 am Temat postu: |
|
|
nie używałem tego wpisu do rejestru
starałem sie instalowac steama, po 10 razie załapało, czym to jest spowodowane nie wiem.... grunt ze dziala _________________ http://www.esl.eu/pl/player/1367142/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Casteam Pierwszak

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 11:29 am Temat postu: |
|
|
| Wkur*** mnie to już sciagłem steama z valve i to samo ciągle 0 % |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Burczaq Pierwszak

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 12:03 pm Temat postu: |
|
|
Chłopaki uruchomcie menedżera zadań i sprawdzcie czy macie 2 explorery. Jesli tak to zakonczyc tego pisanego duzymi (EXPLORER.EXE). U kolegi zadzialalo  _________________ You're breathing so I guess you're still alive...Even if signs seem to tell me otherwise... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maleg Pierwszak

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 12:27 pm Temat postu: |
|
|
| Burczaq zrobiłem tak jak pisałeś i pomogło update doszedł do 100%, zalogowałem się na steam ale tu jest kolejny problem nie mogę wejść w cs'a, nie chce pobrać jakiegoś uaktualnienia gry, a przy próbie dołączenia do gry przez jednego ze znajomych steam się wiesza. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Burczaq Pierwszak

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 12:35 pm Temat postu: |
|
|
Ten FIX.REG co go udostepnilem usuwa EXPLORER.EXE na stale  _________________ You're breathing so I guess you're still alive...Even if signs seem to tell me otherwise... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ZmX Użytkownik

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 1:25 pm Temat postu: |
|
|
Macie sp3 ?
Bo kiedyś był taki wałek, jak jeszcze nie było sp3 tylko sp2, że nie chciało działać bez niego, wiadomo, naprawili to, ale zajęło im to trochę czasu. Po zainstalowaniu sp2 wszystko działało jak należy. Więc wina może leżeć po tej stronie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
procente Pierwszak

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 2:16 pm Temat postu: |
|
|
| witam, ten sam problem mam zaczelo sie od tego ze CS dzis nie chcial mi chodzic. Po wlaczeniu gry wyskakiwalo okno : uwiarygodnienie pliku counter-strike i gra nie chciala ruszyc. Usunalem wiec clientregistry.blob i zupdejtowalem steama. Tak jak u przedmowcow update trwalo bardzo dlugo, a przy probie zalogowania na konto steam sie wieszal.. nie wiem co jest. Nie mam drugiego pliku EXPLORER.EXE. Usuwalem calego steama i instalowalem przy uzyciu instalki ze strony steama i nic. Nadchodzi weekend i z checia bym pogral po ciezkim tygodniu. Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
elnin0 Pierwszak

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 2:42 pm Temat postu: |
|
|
Mam dokladnie to samo... Probowalem tego fixa.reg, probowalem usunac pliki updatowe, probowalem reinstalowac... jeden wielki [PISIOR] nic nie pomaga, czy mial ktos cos podobnego? _________________ elnin0
2231415 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rEmix555 Użytkownik

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 3:09 pm Temat postu: asd |
|
|
ja tak ja kolega wyzej
kilka dni temu znalazlem czas i zrobilem format, postawilem nowy system itp. Po instlacji steama mam dlugiego update najpierw robi update w j. angielskim po 10min przelancza sie update po polsku. Caly czas wykazuje mi 0% po dlugim czasie (nie wiem nie liczylem) wyskakuje okno z logowanie po czym na tym sie owocna praca konczy jak w innych przypadkach zawiesza sie na probie polaczenia z kontem i brak odpowiedzi. Nie mam 2 explorerow wrzucalem plik z rejestrem wylanczalem wszystkie programy potrzebujacy polaczenie z netem. Kolega nawet mi podeslal plik AppUpdateStats.blob poniewaz w ogole go nie mialem bo to pierwsze uruchomienie caly czas. Wina lezy po stronie valve. Chyba pozostaje nam tylko czekac. _________________ PEACE, LOVE & REGGAE |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JoleKK Administrator

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 3:16 pm Temat postu: |
|
|
Wczoraj wyszedl Americas Army 3.0, ktory jest darmowy i zagoscil na steamie, wiec jest wielkie przeciazenie.
Moze niekonieczie Wasze problemy maja z tym zwiazek, ale zbieznosc dat daje do mysleia. _________________
Non mollare mai! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
elnin0 Pierwszak

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 3:17 pm Temat postu: |
|
|
ich chyba poje...... jak ja bede czekal caly weekend, juz mnie nosi bo nie moge grac od 3 dni... jestem nolifem i chce grac w cs, wiec to juz jest ich zasrane zmartwienie zeby mi to zapewnic... fucking cunts... _________________ elnin0
2231415 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rEmix555 Użytkownik

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 3:19 pm Temat postu: asd |
|
|
powiedzcie mi, bo pierwszy raz zwrocilem uwage na to
macie moze w folderze steam plik WriteMiniDump
to jest plik exe _________________ PEACE, LOVE & REGGAE |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maleg Pierwszak

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 3:22 pm Temat postu: |
|
|
| U mnie już działa kilka razy usuwałem ClientRegistry.blob ale za każdym razem update robił się strasznie wolno za którymś razem update trwał mniej niż 1 min i wszystko działa jak należy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|