www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
Need bind

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Skrypty / Configi CS:Source
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Husaria
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 18 Sie 2009

PostWysłany: Czw Sie 27, 2009 11:37 am    Temat postu: Need bind Odpowiedz z cytatem

Witam

Co mam dodac do tych bindow aby przy ich przycisnieciu granat odrazu byl rzucony?

bind f _smoke
bind mwheelup _he
bind mwheeldown _flash
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Google
Reklama




PostWysłany: Czw Sie 27, 2009 11:37 am    Temat postu:

Powrót do góry
Mati1230
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 05 Lis 2008

PostWysłany: Czw Sie 27, 2009 8:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie ma takiej komendy jak f_smoke
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Husaria
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 18 Sie 2009

PostWysłany: Czw Sie 27, 2009 8:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zapewniam cie ze jest przeslac ci moj plik autoexec? klikam f i wyciaga mi sie smokegrenade
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
DziQ WiecznY Łowca
Moderator
Moderator


Dołączył: 22 Sie 2006

PostWysłany: Czw Sie 27, 2009 9:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Były już tematy z prośbą o taki skrypt, jednakże nic ciekawego nikt nei wymyślił. Spróbuj tego:

alias +nejdzik "use weapon_hegrenade; +attack"
alias -nejdzik "-attack"

bind "x" "+nejdzik"

Nie wiem czy to będzie działać, nie testowałem tego. Jeśli jednak zadziała łatwo można to przerobić na smoke'a i flash'a :) .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Husaria
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 18 Sie 2009

PostWysłany: Pią Sie 28, 2009 1:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sprawdzalem i niestety nie dziala...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
DziQ WiecznY Łowca
Moderator
Moderator


Dołączył: 22 Sie 2006

PostWysłany: Pią Sie 28, 2009 8:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Musisz ustawić ten bind na klawiszu, jeśli ustawisz go na rolce to na pewno nie będzie działał.

Ale jak mówiłem wcześniej, nie testowałem, więc może nie działać. Chociaż wydaję mi się, że jest dobrze napisany więc sprawdź czy na klawiszu działa.
Można jeszcze spróbować zbudowac skrypt z komendami 'wait', ale nie działają takie skrypty na serwerach z zblockiem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Husaria
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 18 Sie 2009

PostWysłany: Nie Sie 30, 2009 4:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mnie interesuje aby komenda aby to zrobic na scrola bo tak najwygodniej ale mimo wszystko dzieki za fatyge moze innym sie przyda
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
DziQ WiecznY Łowca
Moderator
Moderator


Dołączył: 22 Sie 2006

PostWysłany: Nie Sie 30, 2009 5:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na scrollu na pewno działać nie będzie. Można spróbować zrobić to na komendach wait, ale ktoś już tego próbował i chyba mu to nie działało.

Hmm spróbuj tego:

bind "x" "use weapon_hegrenade; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; +attack; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; -attack"

Nie wiem czy będzie działać, bo tego też nie testowałem. A jeśli nawet zadziała, to na serwerach z zblockiem działać niestety nie będzie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Husaria
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 18 Sie 2009

PostWysłany: Nie Sie 30, 2009 7:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no widzisz a mi zalezy aby dzialalo na serwerach zblock bo nonstop gram mecze esl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
DziQ WiecznY Łowca
Moderator
Moderator


Dołączył: 22 Sie 2006

PostWysłany: Pon Sie 31, 2009 12:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to zrobienie takiego skryptu jest nie wykonalne. Jedynie możesz spróbować ustawić na klawiszu do tego skryptu co napisałem na początku.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Skrypty / Configi CS:Source Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | Linki: Zdjęcia reklamowe