www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
boty na LANie?

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Boty CS 1.6 i CS:C-Zero
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
strajk
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 29 Gru 2010

PostWysłany: Czw Gru 30, 2010 12:52 pm    Temat postu: boty na LANie? Odpowiedz z cytatem

witam,
czy jest mozliwe w cs 1.6 granie przez lan z ludżmi i botami na raz?
Szukam już tego kilka dni , przeszukałem cały google
Tam jest tylko na CS:S
z góry dziękuje za wszystkie wskazówki, linki itp.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Google
Reklama




PostWysłany: Czw Gru 30, 2010 12:52 pm    Temat postu:

Powrót do góry
Jaason
Admin serwera CS.PL
Admin serwera CS.PL


Dołączył: 22 Paź 2001

PostWysłany: Czw Gru 30, 2010 12:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest możliwe.
Z każdym botem powinno działać. Linki masz przyklejone.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
strajk
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 29 Gru 2010

PostWysłany: Czw Gru 30, 2010 1:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tylko ze takimi latwymi sposobami jak na solo sie nie da.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Jaason
Admin serwera CS.PL
Admin serwera CS.PL


Dołączył: 22 Paź 2001

PostWysłany: Czw Gru 30, 2010 3:46 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powiedz z czym masz problem podczas konfiguracji pod 1.6 to Ci pomożemy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
strajk
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 29 Gru 2010

PostWysłany: Czw Gru 30, 2010 11:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam ZBOTy,
startuje serwer (hlds.exe) - LAN
wlaczam gre , dolączam do tej stworzonej i gdy chce dodac bota to gra sie buguje,
wiem , wiem
gdy dołączam to nie jestem adminem, ale to jedyne co sam wymyśliłem,
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Jaason
Admin serwera CS.PL
Admin serwera CS.PL


Dołączył: 22 Paź 2001

PostWysłany: Pią Gru 31, 2010 12:28 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co rozumiesz przez buguje?
Pokaż logi.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
strajk
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 29 Gru 2010

PostWysłany: Nie Sty 02, 2011 4:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Connecting to 192.168.0.4:27015...
Connection accepted by 192.168.0.4:27015

BUILD 3382 SERVER (0 CRC)
Server # 1
Nova connected
Nova is joining the Counter-Terrorist force
Scoring will not start until both teams have players
Unknown command: bot_add
Unknown command: bot_quota


pierwsze dalem szybkie dodawanie bota
pozniej ze ma byc ich pięc, żadna z komend nie przeszła
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
N!30G4RN!4M
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 27 Paź 2007

PostWysłany: Nie Sty 02, 2011 7:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

strajk napisał:
Connecting to 192.168.0.4:27015...
Connection accepted by 192.168.0.4:27015

BUILD 3382 SERVER (0 CRC)
Server # 1
Nova connected
Nova is joining the Counter-Terrorist force
Scoring will not start until both teams have players
Unknown command: bot_add
Unknown command: bot_quota


pierwsze dalem szybkie dodawanie bota
pozniej ze ma byc ich pięc, żadna z komend nie przeszła

zainstalowałeś boty na dedicated server ? bo to nic nie da że masz do 1.6, dedicated server ma własny folder. Poza tym jak chcesz tak sobie postawić na lanie to rób przez new game :p.
_________________
N!xOn napisał:
el0

Piszę tutaj ponieważ dostane odpowiedź na mój problem więc opisze swój problem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Jaason
Admin serwera CS.PL
Admin serwera CS.PL


Dołączył: 22 Paź 2001

PostWysłany: Pon Sty 03, 2011 8:50 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
pozniej ze ma byc ich pięc, żadna z komend nie przeszła

Jak wygląda Twój plik libist.gam od serwera dedykowanego o ile dobrze nazwę pamiętam. Zainstalowałeś boty na serwerze dedykowanym? Tak jak N!30G4RN!4M pisze. To inny folder.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
strajk
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 29 Gru 2010

PostWysłany: Pon Sty 03, 2011 4:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzieki to z tym wejsciem z poziomu gry poszlo
po prostu daje start game i na drugim kompie widać ten serwer.

Dzięki za pomysł , sam raczej bym na to nie wpadł,

ROZWIĄZANE
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Boty CS 1.6 i CS:C-Zero Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | interTOP
Linki: Anty CS Laura Pausini Fotograf na wesele Zdjęcia reklamowe