www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
Robienie demka w cs (Record)

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Ogólnie o Counter-Strike 1.6
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
artem16
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 15 Mar 2009
Klan: brak

PostWysłany: Sro Maj 11, 2011 9:42 am    Temat postu: Robienie demka w cs (Record) Odpowiedz z cytatem

Czy da sie zrobic demo z wiecej niz 1 mapy ??

Jak to jest z tym , ze gram np. nuke i robie demko , zmieniam na train i chce dac record ale pisze demo alredy recording ....
_________________
asd
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen Skype
Google
Reklama




PostWysłany: Sro Maj 11, 2011 9:42 am    Temat postu:

Powrót do góry
rvd
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 07 Lis 2006
Klan: nie oglądam.

PostWysłany: Sro Maj 11, 2011 9:49 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

musisz je zatrzymać wpisując "stop".
np record "x" /zmiana mapy/ - stop, record "x2"
_________________
_benioo napisał:
przecież to offtopic czyli każdy może być debilem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen
Progi
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 07 Mar 2009

PostWysłany: Sro Maj 11, 2011 1:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dokładnie, bardzo dużo osób robi ten błąd grając dwie mapy nie przestają nagrywać demka bo myślą że po zmianie demo będzie dalej się nagrywać, a potem zonk jak ktos poprosi o demo z drugiej mapy.

Tak jak kolega wyżej napisał, musisz nagrywać demka osobno na każdą mapę.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Sheaker
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 07 Lut 2006

PostWysłany: Sro Maj 11, 2011 3:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A demko się nagrywa tylko nie można go odczytać. Zyebane?
_________________
NAJLEPSZE fragi ze scouta
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
LorD_Vader_
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 13 Kwi 2005
Klan: vdrtutorials.pl

PostWysłany: Sro Maj 11, 2011 5:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Można zobaczyć drugą mapę. Wystarczy, że użyjecie komendy playdemo [nazwa dema]. Jedyny mankament, że nie można go wtedy przewijać.
_________________
>>>> http://showreel.pl/ <<<<

>>>> http://vdrtutorials.pl <<<<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Mir3k
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 09 Cze 2007

PostWysłany: Sro Maj 11, 2011 6:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jest jakis programik z tego co pamietam ktory potrafi wyciagnac z dema druga mape
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
JSokol
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 06 Kwi 2009

PostWysłany: Czw Maj 12, 2011 6:18 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

LorD_Vader_ napisał:
Można zobaczyć drugą mapę. Wystarczy, że użyjecie komendy playdemo [nazwa dema]. Jedyny mankament, że nie można go wtedy przewijać.

Przy
viewdemo nazwa_dema
można przewijać.
_________________
www.banid.pl <-- sprawdź z kim grasz!
www.banid.pl/forum
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Sheaker
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 07 Lut 2006

PostWysłany: Czw Maj 12, 2011 6:27 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

JSokol ale nie zmienisz na drugą mapkę a w tym jest sęk.
_________________
NAJLEPSZE fragi ze scouta
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
LorD_Vader_
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 13 Kwi 2005
Klan: vdrtutorials.pl

PostWysłany: Czw Maj 12, 2011 10:09 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

JSokol napisał:
LorD_Vader_ napisał:
Można zobaczyć drugą mapę. Wystarczy, że użyjecie komendy playdemo [nazwa dema]. Jedyny mankament, że nie można go wtedy przewijać.

Przy
viewdemo nazwa_dema
można przewijać.


Wow. No co Ty stary? Ale wtedy nie zobaczysz drugiego dema...
_________________
>>>> http://showreel.pl/ <<<<

>>>> http://vdrtutorials.pl <<<<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Basiliscus_plumifrons
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 11 Maj 2011

PostWysłany: Pią Gru 02, 2011 12:50 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

LorD_Vader_ napisał:
JSokol napisał:
LorD_Vader_ napisał:
Można zobaczyć drugą mapę. Wystarczy, że użyjecie komendy playdemo [nazwa dema]. Jedyny mankament, że nie można go wtedy przewijać.

Przy
viewdemo nazwa_dema
można przewijać.


Wow. No co Ty stary? Ale wtedy nie zobaczysz drugiego dema...


u mnie playdemo nie pokazuje drugiej mapy. jakim programem mozna to wycignac?
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Ogólnie o Counter-Strike 1.6 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | Linki: Zdjęcia reklamowe