www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
[GRA]Zawiechy cs'a, jakbym mial procek 486 :F

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Problemy z Counter-Strike 1.6
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Platny Zabojca
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 23 Sty 2003

PostWysłany: Wto Mar 27, 2012 9:30 pm    Temat postu: [GRA]Zawiechy cs'a, jakbym mial procek 486 :F Odpowiedz z cytatem

Odrazu przechodze do rzeczy:
Komp:
Athlon 64 3500+ lekko dziubniety na @4100+ : F
Asus A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra
DDR Kingston 2x512 HyperX 200MHz
ATI Asus HD6870 ze sterami najnowszymi

gram na rozdzialce 1900x1200
max detale

Internet - Netia 3Mb/s (wiem ze dziwna predkosc ale taka mam : d a powinienem miec 6Mb/s ale nie mam czasu zadzownic i zglosic do tych glabow ze cos jest nei halo)

Chodzi o to ze na mapach o duzej przestrzeni (ale czasami i na dosyc malych np. na de_aztec) gra mi sie zwyczajnie na swiecie zacina i zwalnia. Zeby zobrazowac wam jak to wyglada przesylam wam dema:

http://wyslijplik.pl/download.php?sid=9cFej5Fd
http://www.sendspace.pl/file/9a9707a6c1ec92a3ee33b99
_________________
Platny Zabojca - Reload nick - P4ri
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Google
Reklama




PostWysłany: Wto Mar 27, 2012 9:30 pm    Temat postu:

Powrót do góry
myg0t
Moderator
Moderator


Dołączył: 24 Maj 2004

PostWysłany: Sro Mar 28, 2012 6:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słuchaj może po prostu masz problem z chłodzeniem ? Sprawdź jak masz bez "dziubnięcia" :D :} .
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Platny Zabojca
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 23 Sty 2003

PostWysłany: Sro Mar 28, 2012 7:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No tez tak msyalem i jeszcze ostatnio wymienialem wentylator na procku wiec na standardowych ustawieniach mam to samo : F

Moja sugestia jest nastepujaca, albo cos sie dzieje z ramem i nie wyrabia (ale na grafie mam 1Gb) albo cholera wie co jest : /
_________________
Platny Zabojca - Reload nick - P4ri
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
klikk
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 20 Mar 2011

PostWysłany: Sro Mar 28, 2012 9:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co ty masz z tym ":F"
:F:F:F:FAKJU
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Platny Zabojca
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 23 Sty 2003

PostWysłany: Sro Mar 28, 2012 10:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

klikk napisał:
Co ty masz z tym ":F"
:F:F:F:FAKJU


bo jestem bez jednego zeba : F
_________________
Platny Zabojca - Reload nick - P4ri
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Problemy z Counter-Strike 1.6 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | interTOP
Linki: Anty CS Laura Pausini Fotograf na wesele Zdjęcia reklamowe