www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
CS 1.6 beta żal dupe ściska?
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Ogólnie o Counter-Strike 1.6
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sheaker
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 07 Lut 2006

PostWysłany: Sro Lut 06, 2013 11:13 pm    Temat postu: CS 1.6 beta żal dupe ściska? Odpowiedz z cytatem

Witam. Mieliście może okazje pograć w bete cs 1.6? Jakiś czas temu pojawiła się taka opcja. Oto co zauważyłem po minucie gry.

-Gra uruchamia się niby w 640x480 ale ni grzyba nie jest to taka rozdzielczość. Nawet menu steam community jak na 1024x768
-Ponad 100 fps bez developer 1.
-Ciągle czarne paski przez ekran przelatują przy każdym odświeżeniu i przypomina to trochę zgrywanie klatek przy pomocy HLAE.
-Zajebiście wolno pobierały mi się jakieś pliki z serwera. Po 15 sekundach ściągania ctwin.mp3 jeden pasek się pobrał.
-Zniknął mi odnośnik do mojego serwera z gamemenu.res
-I wcale nie zniknął high ping przy odpalaniu friendsów ingame.


350 MB bety ściągało się prawie godzinę i w zasadzie same wady. Żadnych perspektyw na poprawę.

A jak u was sprawa wygląda?


EDIT:
Do tego cofnięcie bety trwa 2 sekundy i jest "succesfull"
Ale gra oczywiście nie działa.
Najpierw brakuje nam mss32.dll a po jego uzupełnieniu brakuje nam hw.dll
Dalej nie próbowałem bo mnie szlag trafił.
_________________
NAJLEPSZE fragi ze scouta
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Google
Reklama




PostWysłany: Sro Lut 06, 2013 11:13 pm    Temat postu:

Powrót do góry
radomi1910
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 16 Gru 2011
Klan: Plantujemy.eu

PostWysłany: Czw Lut 07, 2013 1:50 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam takie pytanko - gdzie masz tą betę i o co z tym chodzi :D? Szykują się jakieś updaty czy coś?
_________________
Szukam Sponsora
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Skype
phoenix314nowy
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 27 Sty 2013

PostWysłany: Czw Lut 07, 2013 7:03 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

u mnie 0 problemów z gra i recoil lepszy. w końcu da siue nad tym zapanować. lagow nie mam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
JoleKK
Administrator
Administrator


Dołączył: 16 Paź 2001
Klan: [TOP]

PostWysłany: Czw Lut 07, 2013 7:21 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie dlatego to beta, jak nie chcesz problemów, to po prostu nie bierz w niej udziału. Trudno żeby produkt w wersji testowej działał dobrze w każdych warunkach i na każdym komputerze.
_________________

Non mollare mai!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Sheaker
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 07 Lut 2006

PostWysłany: Czw Lut 07, 2013 9:38 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

radomi1910 napisał:
Ja mam takie pytanko - gdzie masz tą betę i o co z tym chodzi :D? Szykują się jakieś updaty czy coś?


Jak wejdzie w library, tam prawym na cs to masz ostatnią zakładkę BETAS

JoleKK napisał:
Właśnie dlatego to beta, jak nie chcesz problemów, to po prostu nie bierz w niej udziału. Trudno żeby produkt w wersji testowej działał dobrze w każdych warunkach i na każdym komputerze.


No dobra, ja rozumiem że może nie być idealnie ale tam to wszystko zjebali po prostu (u mnie) a jednak zobacz co gościu pisze:

phoenix314nowy napisał:
u mnie 0 problemów z gra i recoil lepszy. w końcu da siue nad tym zapanować. lagow nie mam



Betę chciałem testować żeby mi te lagi po włączeniu friendsów ustały bo przecież jakaś paranoja. Co wejdę we firednsy to ping 250+ przez prawie pół minuty.
_________________
NAJLEPSZE fragi ze scouta
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
trawiator
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 09 Sie 2004

PostWysłany: Czw Lut 07, 2013 12:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sheaker napisał:

Betę chciałem testować żeby mi te lagi po włączeniu friendsów ustały bo przecież jakaś paranoja. Co wejdę we firednsy to ping 250+ przez prawie pół minuty.

Problem rozwiązuje odpalenie bety Steama, a nie bety CS.
_________________
Myśl rodzi herezję.
Herezja wymaga odkupienia.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Sheaker
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 07 Lut 2006

PostWysłany: Czw Lut 07, 2013 2:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

HAHA Dzięki trawiator:D Mój błąd.
_________________
NAJLEPSZE fragi ze scouta
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
b0cz3k
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 06 Mar 2012

PostWysłany: Sob Lut 09, 2013 7:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A pytanie bo ja nie mogę znaleźć tej BETY no i jaka różnica z naszym 1.6 ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Sheaker
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 07 Lut 2006

PostWysłany: Sob Lut 09, 2013 8:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Napisałem w pierwszym poście spostrzeżenia. Jak chcesz to prawym na CS, Properties => beta updatets i tam wybierasz że chcesz.
_________________
NAJLEPSZE fragi ze scouta
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Okrutnik
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 01 Lip 2012

PostWysłany: Wto Lut 12, 2013 12:20 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

faktycznie po tej aktualizacji nie dziala komenda cl_minmodels 1 i fps_modem 101 i jest ponad 100 fps przy developer 1
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
radomi1910
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 16 Gru 2011
Klan: Plantujemy.eu

PostWysłany: Czw Lut 14, 2013 4:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nom, jest dupa po update :( Nie pogram sobie, bo na 500 fpsach się nie da grać...
_________________
Szukam Sponsora
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Skype
Okrutnik
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 01 Lip 2012

PostWysłany: Czw Lut 14, 2013 7:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

da sie update steam wylacz bedzie po staremu
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Hosek
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 06 Wrz 2010
Klan: FragShock

PostWysłany: Czw Lut 14, 2013 9:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam. Okrutnik jak wylaczyc te aktualizacje?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Damianpaj
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 10 Paź 2006
Klan: Szukam

PostWysłany: Czw Lut 14, 2013 9:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A mi po aktualizacji tak mruga ekran po wejsciu w csa ze masakra nic nie moge zrobić :|
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
ma1kel
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 10 Sty 2009

PostWysłany: Czw Lut 14, 2013 9:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pewno ci miga, bo jest pare nowych opcji w video zakładce. Ja po apdejcie mam po 500fps a na serwie po 250, developer nie działa. to co udało mi się dziś już rozszyfrować to:
Co do plików cfg to one nadal są tylko że przeniesione
D:\GRY\Steam\steamapps\common\Half-Life
tadam i są te same pliki co w poprzednim folderze, ale zastanawiacie się pewno czemu nie wczytuje ich gra?
sam nie wiem, ale jesli skopiujecie zawartość z cstrikepolish i wkleicie do cstrike, będzie wszystko tak jak było.

Oprócz fps, bo mi pokazuje po 500 na serwie po 250 (na to jest rozwiązanie trzeba w video odznaczycz vertical sync) i jest tak jak przed apdejtem
ale cl_minmodels 1 nie działa i nie wiem jak go przywrócić


co do aktualizacji bierzesz biblioteka>>>ppm na cs>>właściwości>>aktualizacje i tam wybierasz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Ogólnie o Counter-Strike 1.6 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | Linki: Zdjęcia reklamowe