www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
GTS8600gts

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Problemy z Counter-Strike: Global Offensive
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
HaN
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 20 Lis 2006

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2015 8:17 pm    Temat postu: GTS8600gts Odpowiedz z cytatem

aloha mam crashe co ok 20min pozostaje tylko reset wina grafy czy proca dual core 2x 2,6 ghz komp ogolnie skladany pod 1,6 tam stale 100fps ani drgnie komp ma 10 lat, chcialbym pograc w go ale fps skacze od 50 do 90 fps. Zamowilem za 200zl gtx 550 ti z wyprzedazy komputronika karta bedzie nowa lecz siedziala w skladaku, szkoda wydac wiecej kasy pomoze to cos aby stale 100fps chociaz bylo, wiem ze slaby proc jednak komp byl gejmingowy pare lat temu, zasilacz 500, 4 gb na czystym win xp komp stoi tylko do grania zero aplikacji zainstalowanych ???
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Google
Reklama




PostWysłany: Sob Kwi 04, 2015 8:17 pm    Temat postu:

Powrót do góry
ESSA
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 18 Paź 2006

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2015 8:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cs go wykorzystuje bardziej procesor więc zainwestuj w lepszego procka
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
HaN
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 20 Lis 2006

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2015 8:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabyte GA-P35-DS3 co ewentualnie moglbym tak wsadzic, az sie dziwie ze 10 letni komp ma slota pod pci-e x16 :) karta bedzie gtx 550 ti, jak proc dobrac aby to pociaglo ?? zostawic na xp 4gb czy dobrac pod win 7 8 gb ??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
ESSA
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 18 Paź 2006

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2015 8:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

najlepszym wyjściem będzie coś takiego pod twoja płytę główna

http://allegro.pl/intel-core-2-quad-q6600-4-x-2-4ghz-slacr-g0-i5228427602.html


4x2,4
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ESSA
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 18 Paź 2006

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2015 8:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://allegro.pl/nowy-procesor-775-quad-q9400-4x2-66ghz-g-5lat-fv23-i5044021564.html + dokupic 4gb ram ale to zalezy ile chcesz wydac


tu masz najlepszy wybór
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
HaN
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 20 Lis 2006

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2015 8:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzieki :) dam znac czy pomoglo
PROCESOR 775 QUAD Q9400 4x2.66GHz wsadze to, ale te crashe to rozumiem ze grafa, nie daje rady. Wypadlem z obiegu i na sofcie teraz nie bardzo sie znam, temp. proc i grafy sa ok, wiec troszke zdziczalem :lol:


Ostatnio zmieniony przez HaN dnia Sob Kwi 04, 2015 8:43 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
ESSA
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 18 Paź 2006

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2015 8:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a tu masz coś do poczytania na temat wymagania csgo


http://forum.gocs.pl/topic/2407-komputer-do-cs-go-kompedium/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ESSA
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 18 Paź 2006

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2015 8:43 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wejdz na ts 91.196.48.170 sprawdzimy czy to grafa
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
HaN
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 20 Lis 2006

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2015 8:46 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

odpalilem tez go na lapie i5 , gf 610m 8gb ale lipa straszna max 50fps, wiec kompletnie nie wiem co dobrac. Kupie tego proca do blaszaka co napisales i zobacze dzieki
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
HaN
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 20 Lis 2006

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2015 9:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ta plyta to DS4 ale mysle ze to samo co DS3, w kazdym badz razie dzieki za pomoc sprobuje z tymi ramami jeszcze
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
HaN
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 20 Lis 2006

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2015 8:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Winny byl zasilacz + 2 kosci:/
Ramu ubylo jednak dostalem troszke fps dzieki karcie 140 - 190 bez zbednych crashow 8)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
ESSA
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 18 Paź 2006

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2015 10:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak myślałem z tego względu ze miałem to samo co ty i odrazu miałem w głowie kosci ram


Pozdro
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Problemy z Counter-Strike: Global Offensive Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | Linki: Zdjęcia reklamowe