Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nitz^ Użytkownik

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 12:03 am Temat postu: tatuaże |
|
|
j/w jakie macie tatuaże bądź jakie plaujecie/chcielibyście sobie zrobic _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Google Reklama
|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 12:03 am Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sphinx Użytkownik

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 12:09 am Temat postu: |
|
|
Ja od jakiegos czasu marze o takim  |
|
Powrót do góry |
|
 |
AxEL Użytkownik

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 12:12 am Temat postu: |
|
|
Ja bym chcial jakis tribalt (chyba tak to sie nazywa ) na lewej rece w okolicach łokcia od strony tułowia.  _________________ Sygnaturka właściwa z regulaminem.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
5tR Moderator

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 12:18 am Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy to coś ma do tematu ale w niedalekiej przyszłości przebić sobie jezyk ale jeszcze nie jestem pewien na 100% czy to zrobie  _________________ 5tR@counter-strike.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nitz^ Użytkownik

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 12:28 am Temat postu: |
|
|
tez bym mogł se zrobic ale chłopakom tak wypada? : D _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
5tR Moderator

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 12:31 am Temat postu: |
|
|
Niby dlaczego nie, mam przebita brew i jakoś żyje, kolega miał jezyk i też przeżył Tylko że z brwi można wyjać na jakiś czas a z jezyka tylko na 1/2h _________________ 5tR@counter-strike.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
narcyzz Użytkownik

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 12:49 am Temat postu: |
|
|
slyszalem ze po przekuwaniu jezyka sie nie je przez tydzien, tylko jakies jogurty itp i kurewsko boli prawda? _________________ +b |
|
Powrót do góry |
|
 |
5tR Moderator

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 12:54 am Temat postu: |
|
|
Czy boli, powiem tak samo przebicie nie przez godzine też nie dopiero potem zaczyna sie coś czuć, jak masz jakieś tam znieczulenie czy coś, nie wiem jak sie to nazywa. Ale dostajesz coś do przepukania ust. No to że przez tydzień to tez prawda cieżko coś jeść, najlepiej jeść zimne bo pomaga sie w gojeniu  _________________ 5tR@counter-strike.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
prEDOator Użytkownik

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 1:57 am Temat postu: |
|
|
Myślałem o przekuciu brwi. Ale panna powiedziała, że mnie zabije
Co do tatuaży to jesli miałbym sobie jakiś zrobić to kod kreskowy na karku. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ha0seK Użytkownik

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 3:21 am Temat postu: |
|
|
Tatuaż fajna rzeczy, tylko trzeba pomyśleć ile i gdzie tego robić.
Bo jak masz 20 lat, i wytatułowany jestes caly to fajnie,
ale jak przyjdzie 50 lat, troche wyblaką to będziesz wyglądac jak te menele z pod sklepu wytatułowane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
5tR Moderator

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 3:26 am Temat postu: |
|
|
Ha0seK: imo masz staroświecki poglad na to, tak jak kiedyś miałeś tatuaż to odrazu wszyscy mówili że wyszedł z wiezienia. Tak samo z tym wiekiem niby dobrze mówisz ale przecież jak zrobisz sobie tatuaż na łydce to w wieku 50 lat nie bedziesz chodził w krótkich spodenkach wiec nikt nie bedzie widział ?
Tak samo jest z ramienie robisz tribala w wieku 20 lat i możesz go pokazywać itp a w wieku 50 lat nie bedziesz chodził po ulicy w boxer'ce  _________________ 5tR@counter-strike.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
zeromen Użytkownik

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 7:52 am Temat postu: |
|
|
kotwica uber alles _________________ +b |
|
Powrót do góry |
|
 |
dmK Użytkownik

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 8:45 am Temat postu: |
|
|
chciałbym zrobic heartagram na brzuchu, obok pępka. No i kolczyk na brwi ;]
Ostatnio zmieniony przez dmK dnia Pią Sty 20, 2006 8:47 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
vsh3r Użytkownik

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 8:46 am Temat postu: |
|
|
narcyzz napisał: | slyszalem ze po przekuwaniu jezyka sie nie je przez tydzien, tylko jakies jogurty itp i kurewsko boli prawda? |
Gowno prawda. Po przekluciu jezyka nalezy pic duzo zimych napojow. Ew jest taki magiczy plyn do jamy ustnej, powodujacy zmiejszenie opuchlizny jezyka.
Co do goscia co chce tribala. Wez ty czlowieku pomysl. Ze jesli wytatuujesz sobie reke, od lokcia po ramie, moze to byc niezbyt widziane w firmie x czy y. Zyjemy w takim a nie innym kraju, gdzie czlowiek z wytatuowanymi rekoma, nie jest spostrzegany zbyt dobrze.
Co do moich planow, planuje wytatuowac sobie prawy i lewy bok, tuz przy zebrach. Z jednej strony data, od ktorej stalem sie zupelnie innym czlowiekiem (a raczej dzien/tj. co waznego sie wydarzylo - motyw japonskiej kaligrafii, mam juz wlasny wzor) Zas z drugiej strony cos, co mowi o tym co trenuje, moze jakis samuraj, kto wie
Apdejt:
Jesli robic tatuaz to z glowa. A nie tribale, smoki i inne gowna nie mowiace nic o nas samych. Trzeba do tego podejsc na spokojnie i z rozwaga. Prawda jest taka, ze tatuja sie ludzie,. zwlaszcza mlodzi - dla mody.
Jesli masz miec gowno w formie tribala, czyli tysiac pincet szlaczkow i falbanek. To pierd. sobie napis I love WÓDE i baby Rude czy cos w tym stylu.
Bo co powiesz dziecku? A bylem kiedys mlody i sobie walnlame motylka i lezke na policzku. A napis TREC na prawym Bicepsie, to taka nazwa firmy kiedys synku Ci opowiem. A syn pomysli: lal ale zajebisty ojciec, sie wytatuowal.
A wygladasz tylko jak bys wpadl do beczki z tuszem. _________________ +b |
|
Powrót do góry |
|
 |
`pRv Użytkownik

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|