www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
Adminowanie 2

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Konfiguracja serwerów HL1 [CS 1.6 CS:CZ]
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
moskiev^
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 01 Lis 2005

PostWysłany: Sob Sty 14, 2006 9:36 pm    Temat postu: Adminowanie 2 Odpowiedz z cytatem

Witajcie.

Zapewne wyskoczę z czymś dla Was bardzo śmiesznym, jednak zapewne nie tylko mi to sprawia na początku problem.

Jak wygląda administrowanie serwerem.
Chodzi mi o to, co się robi po wejściu na serwer, aby odpalić admina i czego najlepiej używać do jego obsługi lub jakimi komendami się posługiwać.

Jeszcze raz sory za laickie pytanie.

Pozdrawiam

P.S.
Szukałem na forum ze skutkiem negatywnym.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Google
Reklama




PostWysłany: Sob Sty 14, 2006 9:36 pm    Temat postu:

Powrót do góry
Lunatix
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 30 Paź 2004

PostWysłany: Sob Sty 14, 2006 10:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli używasz amx'a (najlepiej imo) to w konsoli wpisz amxmodmenu i działaj :)
_________________
Sygnaturka na urlopie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
orglee
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 17 Sie 2005
Klan: Wole złotopolskich

PostWysłany: Nie Sty 15, 2006 12:46 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

amxmodmenu ne jest najgorszym rozwiazaniem ale proponuje ci uzywac komendy amx_help dziala bez wzgledu na to czy masz amx'a czy amxx'a
zeby wyswietlic kolejne strony amx_help wpisz np amx_help 11
wyswietli ci kolejne komendy razem z opisami standardowo wyswietla chyba 10 komend z opisem ich uzycia jesli chodzi o oblsuge serwera przez rcon to wpisz sobie np cmdlist - "commandlist-lista komend"
pozdrawiam i zycze powodzenia
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
moskiev^
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 01 Lis 2005

PostWysłany: Pon Sty 16, 2006 10:53 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wielkie dzięki :)
amxmodmenu jest jak najbardziej wygodne :D
No chyba, że znacie lepszy sposób zarządzania (bez bajerów typu MP3)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
_KaszpiR_
Administrator
Administrator


Dołączył: 23 Maj 2002
Klan: Nova Team (nieaktywny), ale i tak nie gram w cs...

PostWysłany: Czw Sty 19, 2006 10:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja wszstkie komendy wpisuje w konsoli

jakos z przywyczajenia.
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
silver_knights
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 25 Gru 2005
Klan: <Zbakani Team>

PostWysłany: Wto Sty 31, 2006 2:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja mam takie pytanko , stawiam servka lanowego ( mam amxa ) a w user.ini mam wpisane przy adminach na koncu "a" . no wiec stawiam sobie servka , wpisuje w konsoli amxmodmenu , i wyskakuje mi : you no hav acces to this command. Jak to naprawic?
prosilbym jeszcze o podanie komendy na przezucanie graczy z terro do ct i na odwrot
z gory thx:*
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
_KaszpiR_
Administrator
Administrator


Dołączył: 23 Maj 2002
Klan: Nova Team (nieaktywny), ale i tak nie gram w cs...

PostWysłany: Wto Sty 31, 2006 2:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1. http://hlds.pl/page.php?id=33&pg=2


2. amx_help
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
silver_knights
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 25 Gru 2005
Klan: <Zbakani Team>

PostWysłany: Wto Sty 31, 2006 4:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

boshe...... ujz admina sobie na wszystko dawalem , mam standardowo "a" i mi nie dziala amxmodmenu. wyskakuje mi You not have acces do that command:|
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
trawiator
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 09 Sie 2004

PostWysłany: Wto Sty 31, 2006 4:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coś ty na to 'a' sie tak uwziol? Czytanie ze zrozumieniem sie klania.
_________________
Myśl rodzi herezję.
Herezja wymaga odkupienia.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
_KaszpiR_
Administrator
Administrator


Dołączył: 23 Maj 2002
Klan: Nova Team (nieaktywny), ale i tak nie gram w cs...

PostWysłany: Wto Sty 31, 2006 7:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pewnie potrzebuje level u ;P
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
silver_knights
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 25 Gru 2005
Klan: <Zbakani Team>

PostWysłany: Wto Sty 31, 2006 10:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobra juz naprawilem cu
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Konfiguracja serwerów HL1 [CS 1.6 CS:CZ] Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | Linki: Zdjęcia reklamowe