www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
[AMXX] Serwer Pack BETA by Rzeznik
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Konfiguracja serwerów HL1 [CS 1.6 CS:CZ]
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
*GravediggeR*
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 19 Sty 2007

PostWysłany: Wto Mar 06, 2007 3:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w plugins.ini masz linijke afk kiss - dodajesz ";" przed nazwa pluginu i jest wylaczony..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Google
Reklama




PostWysłany: Wto Mar 06, 2007 3:01 pm    Temat postu:

Powrót do góry
seta666
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 24 Lut 2007

PostWysłany: Nie Mar 11, 2007 12:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dlaczego tak banujecie jak sie ktoś zapyta o non steam ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Zuko
Moderator
Moderator


Dołączył: 26 Lut 2004
Klan: f0d

PostWysłany: Nie Mar 11, 2007 12:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przeczytaj regulamin to sie dowiesz 8)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kubensos
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 10 Gru 2006

PostWysłany: Nie Mar 11, 2007 5:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czemu rules z twojego packa mi niedziała?? wstawiłem tekst do rules.txt wstawiłem go tam poprostu zamiast tego counterstriki 1.6 ....visit...
do amxx.cfg
amx_addrule "[NO] Whatever in the server"
amx_addrule "[YES] Whatever in the server"
na serwerze jak sie wpisze /zasady to jest tylko ścieżka gdzie znajduje sie plik rules.txt co mam zrobić??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
barto44
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 07 Cze 2006

PostWysłany: Wto Mar 20, 2007 11:41 am    Temat postu: Problem z dodaniem admina:( Odpowiedz z cytatem

mam coś takiego w users

"83.24.2.91 " "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
"Barto" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
"localhost" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"

i co dalej mam zrobić zeby dać sobie adma?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
michal92
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 24 Gru 2006

PostWysłany: Wto Mar 20, 2007 4:47 pm    Temat postu: Re: Problem z dodaniem admina:( Odpowiedz z cytatem

barto44 napisał:
mam coś takiego w users

"83.24.2.91 " "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
"Barto" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
"localhost" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"

i co dalej mam zrobić zeby dać sobie adma?


no adma powineneś mieć po wejściu na serwer ale drugi i trzeci przykład jest zły bo na końcu "de" czyli tylko ip bez hasła a podane są nicki a nie ip
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KorekCS
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 01 Sty 2007

PostWysłany: Nie Kwi 01, 2007 5:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zeby działal ten Serwerpack to trzeba najpierw mieć zainstalowanego amx'a czy ten amx juz jest w tym Serwerpacku?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
bartekmiki
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 04 Gru 2006
Klan: Na Drzewie xD

PostWysłany: Wto Kwi 03, 2007 5:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Elo sry tak szybko jak sie nazywa Pluing ze np przezuca ludzi zeby bylo rowno w TERR i CT dzix :P

ps : Troszke Wku....... :x
_________________
dostosuj podpis do zasad boarda
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Zuko
Moderator
Moderator


Dołączył: 26 Lut 2004
Klan: f0d

PostWysłany: Wto Kwi 03, 2007 5:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mp_autoteambalance 1 lub PTB
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
bartekmiki
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 04 Gru 2006
Klan: Na Drzewie xD

PostWysłany: Czw Kwi 05, 2007 8:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzieki ci :)
_________________
dostosuj podpis do zasad boarda
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sLoW128
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 20 Mar 2007

PostWysłany: Pią Kwi 20, 2007 11:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KorekCS napisał:
Zeby działal ten Serwerpack to trzeba najpierw mieć zainstalowanego amx'a czy ten amx juz jest w tym Serwerpacku?

Hahahaha ! Niemoge :P Chyba logiczne że jak się nazywa Server Pack to jest on kompletny? Chyba by nie zamieszczal samych pluginów ;f
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Snake1989
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 26 Lip 2005

PostWysłany: Wto Kwi 24, 2007 8:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam ja mam taki problem. Mianowicie jak wpisuje w konsoli amx_menu to jak wyjde z konoli to nie mam zadnego wyboru procz 0-Wyjście. czym to jest spowodowane? A jeszcze jak wpisuje komende setinfo_pw "hasło" to wyskakuje ze nie zna takiej komendy... :( a dodatkowo mam problem z AFK chce wylaczycwszystko z AFK czyli zmiane nicku i AFK Kiss(nie ma w pliku plugins.ini linijki z AFK Kiss)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Rzeznik
Moderator
Moderator


Dołączył: 30 Sty 2005

PostWysłany: Wto Kwi 24, 2007 8:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w plugins.ini masz dokładnie opisane działanie każdego pluginu , odnośnie amx_menu , menu admina wywolujesz komendą amxmodmenu.
_________________
:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Snake1989
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 26 Lip 2005

PostWysłany: Wto Kwi 24, 2007 11:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No własnie mam ten proble, ze ta komenda takze nie dziala :( czy zeby wywolac tą komende to musze najpierw sie zalogowac uzywaja setinfo_pw "hasło"??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
miesiek
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 01 Kwi 2007

PostWysłany: Wto Kwi 24, 2007 11:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dodales sie w ogole do adminow?
_________________
Gamepad.pl - Najlepsze serwery gier multiplayer
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Konfiguracja serwerów HL1 [CS 1.6 CS:CZ] Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 5 z 7

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | interTOP
Linki: Anty CS Laura Pausini Fotograf na wesele Zdjęcia reklamowe