www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
[AMX/X] Antirusher 1.4
Idź do strony 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Konfiguracja serwerów HL1 [CS 1.6 CS:CZ]
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rzeznik
Moderator
Moderator


Dołączył: 30 Sty 2005

PostWysłany: Sob Lip 22, 2006 11:31 am    Temat postu: [AMX/X] Antirusher 1.4 Odpowiedz z cytatem

Kod:
* Antirusher dla CS'a 1.6 by B@ku and Rufik
*
* amx_antirusher: 1 - on, 0 - off
* amx_antirusher_slap: slap damage
* amx_antirusher_time: time (in seconds) after that antirusher will turn off
* amx_antirusher_eco: 1 - eco mode on, 0 - eco mode off (can rush if money below amx_antirusher_money)
* amx_antirusher_money: money amount to allow rush in eco mode on
* amx_antirusher_action: action to be taken on rush player; 0 - msg on amx_chat, 1 - slap,
*  2 - slay, 3 - kick, 4 - ban STEAM_ID for 5 min, 5 - slowdown
* amx_antirusher_immunity: 0 - no immunity at all, 1 - respect ADMIN_IMMUNITY flag (no action, only warning)


Otrzymałem jakiś czas temu ten plugin .

Antirusher from AMX 2006.2 : klik
Antirusher from AMXX 1.76d : klik
_________________
:)


Ostatnio zmieniony przez Rzeznik dnia Sro Maj 09, 2007 9:29 pm, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Google
Reklama




PostWysłany: Sob Lip 22, 2006 11:31 am    Temat postu:

Powrót do góry
goju92
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 02 Maj 2006

PostWysłany: Czw Lip 27, 2006 3:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dwa pytania.

1. gdzie wrzucic plik cor?
2. moze jakis malutki poradniczek?
_________________
Goju
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
PawelS
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 28 Gru 2001
Klan: HighSkillers.

PostWysłany: Czw Lip 27, 2006 7:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

goju92 napisał:
1. gdzie wrzucic plik cor?

W podkatalogu antirush'era.
goju92 napisał:
2. moze jakis malutki poradniczek?

Do czego ten poradnik ma być ?
_________________
PawelS :D
Schroet / HLDS.pl / Używaj Google!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen
goju92
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 02 Maj 2006

PostWysłany: Pią Lip 28, 2006 12:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

piszesz w podkatalogu antirushera. czy ma to byc cstrike/addons/amxmodx/configs/antirusher/rush.cor ?

2. gdy wpisuje na serwie amx_antirush 1 nic sie nie dzieje.
_________________
Goju
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Rzeznik
Moderator
Moderator


Dołączył: 30 Sty 2005

PostWysłany: Pią Lip 28, 2006 6:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

do amxx.cfg dopisz :

Kod:
amx_antirusher 1
amx_antirusher_slap (moc z jaka ma byc uderzana osoba raszująca)
amx_antirusher_time (czas po jakim można raszować)
amx_antirusher_eco: 1 - włącz mod eko, 0 - wyłącz eko mod
amx_antirusher_money ilość $ na początku rundy z którą gracz może raszować.
amx_antirusher_action:  0 - wiadomość na amx_chat o tym ze ktoś raszuje , 1 - slap, 2 - slay, 3 - kick, 4 - ban na 5 min, 5 - zatrzymanie gracza w miejscu .
amx_antirusher_immunity: 0 - wykonaj akcje na kazdym , 1 - chroń gracza z immunitetem (daje tylko ostrzezenie)

_________________
:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Mentor
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 31 Sty 2005

PostWysłany: Pon Lip 31, 2006 2:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moglby ktos dokladniej napisac gdzie wrzucic te sciagniete pliki ?? bo tam nie bylo jasno powiedziane czy do jak to mowil goju92 do amxmodx/configs/antirusher ... No i jeszcze jedno pytanko ... to sie wlacza automatycznie czy trzeba uruchomic jakas komenda ?
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Rzeznik
Moderator
Moderator


Dołączył: 30 Sty 2005

PostWysłany: Pon Lip 31, 2006 2:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1. Folder antirusher należy wrzucić do :
Kod:
addons\amxmodx\configs\


dla AMX

Kod:
addons\amx\config\


2. Wyżej napisałem co należy dopisać do amx/x.cfg aby plugin poprawnie działał .
_________________
:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
moskiev^
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 01 Lis 2005

PostWysłany: Nie Sie 20, 2006 6:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witajcie.

Mam problem z tym Antyrushem, problem jest opisany już w innym temacie: http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=39152


Tutaj, chciałbym spytać czy ktoś używa tego Antyrusha 1.4 z poniższą konfiguracją i czy mu normalnie działa, i jeśli to niebyłby dla niego problem, czy mógłby mi go tu udostępnić.
Chodzi mi o plugin .amxx, oraz plik rush.cor
Chciałbym poprostu sprawdzić, czy mój błąd polega na kompilacji, czy też jest to wina pliku .cor czy może jeszcze czegoś innego.


Moja konfiguracja:
Kod:

amxmodx_version "1.75a"
metamod_version "1.19"
logmod_version "0.7f (MM) (logmod.hlsw.net)"


Z góry wielkie dzięki za pomoc.

Pozdrawiam
mosKiev^
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Rzeznik
Moderator
Moderator


Dołączył: 30 Sty 2005

PostWysłany: Nie Sie 20, 2006 8:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kod:
amx_antirusher 1
amx_antirusher_slap 0
amx_antirusher_eco 0
amx_antirusher_action 2


Przy takich ustawieniach u mnie działa bez problemow . Dodam że używam AMXX 1.75a .
_________________
:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
_KaszpiR_
Administrator
Administrator


Dołączył: 23 Maj 2002
Klan: Nova Team (nieaktywny), ale i tak nie gram w cs...

PostWysłany: Nie Sie 20, 2006 11:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

gadalem z moskiev'em, on ma debiana na ktorym sa szpoki, wydaje mi sie ze ten debian jest kijowy - np staty nie dzialaja itp.
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
moskiev^
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 01 Lis 2005

PostWysłany: Sro Sie 23, 2006 9:58 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam jeszcze jedno pytanko.
Otóż w logach przy tym antyrushu wyskakuje mi error:
Kod:
L 08/23/2006 - 11:26:44: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "antirusher.amxx")
L 08/23/2006 - 11:26:44: [AMXX] Run time error 10: native error (native "cs_get_user_money")
L 08/23/2006 - 11:26:44: [AMXX]    [0] antirusher.sma::NewRound (line 50)


W amxx.cfg mam amx_debug 1
a w plugins.ini mam antirusher.amxx debug

I mi Antyrush nie działa... Jakieś sugestie :>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Rzeznik
Moderator
Moderator


Dołączył: 30 Sty 2005

PostWysłany: Sro Sie 23, 2006 10:48 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie widziałem wcześniej tego błędu ... Zajme się tym .
_________________
:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
moskiev^
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 01 Lis 2005

PostWysłany: Sro Sie 23, 2006 8:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak coś uda Ci się wykombinować daj znać.
Będę wdzięczny.

Mogę testować ;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Zajfoo
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 21 Sie 2006

PostWysłany: Pią Wrz 22, 2006 1:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Elo !

Niech ktos da linka do tego antiraszera pod AMX Mod X 1.75 bo tamten link juz wygasl.

Z gory dzieki

Pozdro
_________________
Zajfoo
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
z!ks
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 24 Sty 2006

PostWysłany: Nie Paź 01, 2006 2:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czy ten plugin obsługuje maxymalnie 4 strefy na jedna mape czy wiecej ? a jesli 4 to czy ktos moglby go tak przerobic zeby obsługiwal przynajmniej 5 stref na jednej mapie ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Konfiguracja serwerów HL1 [CS 1.6 CS:CZ] Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Następny
Strona 1 z 18

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | Linki: Zdjęcia reklamowe