www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
aliasy nie dzialaja.... :(((

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Skrypty / Configi CS 1.6 i CS:C-Zero
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ping_my_game
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 25 Lis 2004

PostWysłany: Wto Maj 10, 2005 11:00 pm    Temat postu: aliasy nie dzialaja.... :((( Odpowiedz z cytatem

wpisalem sobie kilka aliasow ale nie dzialaja... mam tak

Kod:

///// INNE ///////////
// bomba
alias +c4 "weapon_c4; +duck; +attack; coverme; say_team podkladam bombe!!"
alias -c4 "-duck; -attack"
bind "4" "+c4"

alias +def "+use; coverme; say_team rozbrajam!!"
alias -def "-use"
bind "alt" "+def"

//reload

alias reload "+reload; say_team Reloading"
bind "r" "reload"


i du*a nie dziala.... jakies pomysly?? (zaznaczylem tyl;ko do odczytu configi i napewno sa zaladowane)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Google
Reklama




PostWysłany: Wto Maj 10, 2005 11:00 pm    Temat postu:

Powrót do góry
elmo-pl
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 16 Kwi 2004

PostWysłany: Wto Maj 10, 2005 11:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wrzucic to do userconfig.cfg i dodatkowo po kazdej komendzie dodac waita (jednego lub wiecej).

Powinno pomoc.
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ping_my_game
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 25 Lis 2004

PostWysłany: Wto Maj 10, 2005 11:47 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kod:

// bomba
alias +c4 "weapon_c4; wait; wait; +duck; wait; wait; +attack; wait; wait; coverme; wait; wait; say_team podkladam bombe!!"
alias -c4 "-duck; -attack"

bind "4" "+c4"

alias +def "+use; wait; wait; coverme; wait; wait; say_team rozbrajam!!"
alias -def "-use"
bind "alt" "+def"

//reload

alias reload "+reload; wait; wait; say_team Reloading"
bind "r" "reload"


jest tak i nadal nie dziala.... i wszystko jest w autoexec.cfg - moze tak byc czy jakiegos nowego zrobic??[/code]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Deadlock
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 11 Lut 2003
Klan: 23 | Too Free / peXg

PostWysłany: Sro Maj 11, 2005 12:27 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W pierwszym aliasie nie powinna czasami byc - bind "slot4" +c4 ?
_________________
Girl - let me be free.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Skype
ping_my_game
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 25 Lis 2004

PostWysłany: Sro Maj 11, 2005 12:47 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
W pierwszym aliasie nie powinna czasami byc - bind "slot4" +c4 ?


chyba nie... z tego co ja wiem to jest
bind "klawisz" "akcja" a slot4 w tym wypadku bylby akcja 8)

ale qrde nawet ten reload nie dziala... wogole nic sie nie dzieje jak naciskam... nie wiem ocb z tym :(
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kemoiz
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 10 Cze 2004
Klan: PRGK

PostWysłany: Sro Maj 11, 2005 9:38 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

waitow nie trzeba. sprobuj zrobic dodatkowo jakis inny cfg, gdzie wrzucisz te aliasy i go jednorazowo execowac, potem powinny juz smigac z autoexec albo userconfig.
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ping_my_game
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 25 Lis 2004

PostWysłany: Sro Maj 11, 2005 10:26 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a wiec: z bomba zaczely dzialac ale reload nie dziala.... |:< :x choc jest chyba najprstszy.... jakies limpopo. wkleje jeszcze raz ten reload moze ktos jakiegos bledu sie dopatrzy

Kod:

//reload

alias reload "+reload; wait; wait; say_team reloading!!"
bind "r" "reload"


thx
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kemoiz
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 10 Cze 2004
Klan: PRGK

PostWysłany: Sro Maj 11, 2005 11:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kod:
bind "r" "+reload; say_team reloading!!"


albo zamiast miec
alias "reload"
zrob np.
alias "rld"
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ping_my_game
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 25 Lis 2004

PostWysłany: Sro Maj 11, 2005 2:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobra wszystko dziala ale nie dokonca poprawinie.... :P
skorzystalem ze zwyklego bindowania i mam tak:
Kod:

bind "r" "+reload; say_team reloading!!"

i jak wciskam te 'r' to ofkorz mi reloaduje 8) i pisze: "(T/CT): reloading!! 114" nie wiem skad te 114 sie wzielo ale jest i nic nie moge z tym zrobic :x
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Hilde97
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 12 Lis 2013

PostWysłany: Sro Kwi 30, 2014 11:46 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich! Mam pytanie - jestem nowym, początkującym użytkownikiem tego forum. Jak sadzicie, do kogo należało to najstarsze ubranie? Jakie ludy mogły prawie 6 tysięcy lat temu stworzyć coś takiego??

____________________
No i co? ? wejdź na tą stronę http://zawkry.soup.io/ oferta Cię powali!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Skrypty / Configi CS 1.6 i CS:C-Zero Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | interTOP
Linki: Anty CS Laura Pausini Fotograf na wesele Zdjęcia reklamowe