www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
[PORADNIK] Jak pozbyć się zwieszek klawiatury/myszy
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Kompendium wiedzy o CS 1.6
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pentium
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 07 Sty 2007

PostWysłany: Wto Lip 10, 2007 7:09 pm    Temat postu: Tak to ten problem Odpowiedz z cytatem

Dobra nic nie rozumie ale mam ten problem POmopCY jak co zrobic moja ściezka do cs to : C:\Program Files\Valve1 Prosze o pomoc
Gram i zacina mi sie myszka HELP PLisss
_________________
AntyKreatorowo
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Google
Reklama




PostWysłany: Wto Lip 10, 2007 7:09 pm    Temat postu:

Powrót do góry
|sQn|
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 20 Lip 2007

PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 8:28 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety Jak Ktoś Ma Steama w przykładowym Katalogu
X:\Program Files\Steam
To nie Da Sie Tego Zrobić Ponieważ plik Cmd.exe(Wiersz Polecenia)
nie obsługuje "Spacji"
Jeśli chcecie mieć bez zwieszek klawiaty i myszki to zainstalujcie Steama w katalogu przykład:
X:\Steam lub X:\Gry\Steam etc.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
adrix88
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 24 Lut 2006

PostWysłany: Sob Lip 28, 2007 7:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wystarczy przecież przenieść cały katalog steam np. bezpośrednio na dysk C i po problemie, nie trzeba będzie instalować go na nowo i wszystkie ustawienia zostają takie jak były, więc po co kombinować jak koń pod górkę ; >, ale czy te obniżanie priorytetu csa nie przełoży się przypadkiem na spadek wydajności w grze ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
LooK OuT!
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 10 Maj 2002

PostWysłany: Sob Sie 04, 2007 10:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wylaczenie tego Hot Key Pollera w moim przypadku (R9800) nie daje nic. Moze to kwestia daty sterownikow? Prosilbym wlascicieli Ati, ale tych, u ktorych problem po wylaczneiu hot key pollera zniknal, aby podali wersje sterownikow, ktorych uzywaja. Z gory dzieki.
_________________
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 120 znaków.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
teku
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 08 Sie 2007

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 6:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

|sQn| napisał:
Niestety Jak Ktoś Ma Steama w przykładowym Katalogu
X:\Program Files\Steam
To nie Da Sie Tego Zrobić Ponieważ plik Cmd.exe(Wiersz Polecenia)
nie obsługuje "Spacji"
Jeśli chcecie mieć bez zwieszek klawiaty i myszki to zainstalujcie Steama w katalogu przykład:
X:\Steam lub X:\Gry\Steam etc.


Hmm... mi działa wszystko a mam:
%windir%\system32\cmd.exe /c start "Steam" /low "D:\Program Files\Valve\Steam\Steam.exe"
i zarówno priorytet steam jak i cs mam niski
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
magillom
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 30 Lis 2005

PostWysłany: Wto Sie 21, 2007 10:40 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

LooK OuT! zawsze uzywam najnowszych sterownikow.
Z tego co wiem na 4.12 tego problemu nie ma podobnie jak na NGO 2.5.8.
Osobiscie polecam wylaczyc ATI HotKey Poller jesli nie uzywasz CCC.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
MiOdeK
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 06 Maj 2006
Klan: Doswiadczenie: beta 6.1. Przyjmij mnie :)

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 3:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mialem podobny problem. Gra mi sie zawieszala na okolo 0.1-0.2 sekundy ale cyklicznie, co jakis maly odstep czasu. Kumpel mial CALKOWICIE inna konfiguracje sprzetowa i u niego problem te wystepowal tylko w 1280x1024x32B. Ja natomiast mialem tak w kazdej rozdzielczosci z kazda opcja kolorow, z kazda wersja sterownikow i konfiguracja opcji grafiki. Wszelkie pomysly sie wyczerpaly, na steampowered.com tez.

Co pomoglo? Zmiana systemu. Przesiadlem sie z Windows'a XP 32 na XP64. Jak ktos nie ma 64bitowego procka, to proponuje sprobowac W2000 lub Visty.

Jak jest TERAZ, nie wiem, ale widze, ze nadal nektorzy to maja.

A przyczyna jest bug gry.
_________________
regulamin - sygnatura
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Skype
Człowiek_bez_duszy
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 22 Lut 2007

PostWysłany: Sro Wrz 19, 2007 4:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ustawiajac to nie mam glosu :| WTF?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
MiOdeK
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 06 Maj 2006
Klan: Doswiadczenie: beta 6.1. Przyjmij mnie :)

PostWysłany: Sro Wrz 19, 2007 4:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to co ja Ci napisalem?
_________________
regulamin - sygnatura
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Skype
Kylo|PL
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 26 Mar 2007

PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 8:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że pomocne może okazać się także nagrywanie dema w trakcie gry - mi pomogło kiedyś.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Skype
Tweener
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 20 Sty 2007

PostWysłany: Wto Lis 20, 2007 9:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ale nakreciles...
Prawy klawisz na ikonce Steam -> Właściwości -> w polu "Element docelowy" wklejamy:
%windir%\system32\cmd.exe /c start "Steam" /low "D:\Valve\Steam\Steam.exe"
Pozdrawiam


Wbiłem w START-Valve-Steam- i czarna ikonka STEAM. dałem na nią prawym i właściwości, wpisałem w element docelowy:

"%windir%\system32\cmd.exe /c start "Steam" /low E:\Valve\Steam\Steam.exe" Bo CS ze STEAMEM ma na E.
I chyba mi nie pomogło bo mysz znowu jakaś dziwna jest, ale gdzie ja mam sprawdzić czy na Low mam ?? ?? GDZIE :(


i nic teraz grałem na gungame to ta za**na mysz szalała...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
suchy41
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 22 Lut 2006

PostWysłany: Sob Lis 24, 2007 12:06 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi to cos nie działa

Tak mam standardowo:
D:\Gry\Steam\Steam.exe -applaunch 10

Robie tak:
C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /C "start /LOW D:\Gry\Steam\Steam.exe -applaunch 10" i mi nie działa ten niski priorytet.

A co do waszego program files moze sprobujcie dodac pomiedzy %20 moze bedzie działać.
np:
Kod:
Program%20Files

Kod:
Gry%20Dla%20Pro%20Graczy


Wie ktos jak zrobić żeby mi sie gra uruchamiała z niskim priorytetem, to prosze o pomoc.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tweener
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 20 Sty 2007

PostWysłany: Sob Lis 24, 2007 11:07 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja uruchamiam przez menadzer zadan, ale to jest tylko jednorazowe... niewiem o co biega z tym skrótem w ogóle...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
gontar
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 26 Wrz 2006

PostWysłany: Sob Lis 24, 2007 5:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mi działą, jak sprawdzic teraz czy odpala sie na niskim priorytecie? bo nadal mam zwiechy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tweener
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 20 Sty 2007

PostWysłany: Pon Lis 26, 2007 7:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Napiszę w tym poście gdzie mam np. STEAM.exe i hl.exe.

STEAM:

Dysk Lokalny E
CSS.STEAM -> odrazu w tym folderze jest STEAM.exe

CS 1.6
Dysk Lokalny E
CSS.STEAM ->SteamApps->joziabosia->counter-strike-> i ti jest hl.exe

Jeszcze mam problem ten sam z CS-CZ-DS

CS-CS-DS
Dysk Lokalny E
CSS.STEAM ->SteamApps->joziabosia->condition zero deleted scenes-> i hl.exe

A więc dostanę specjalny dla mnie 8) :D wpis żeby działało dobrze :D ??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Kompendium wiedzy o CS 1.6 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | Linki: Zdjęcia reklamowe