www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
Uzycie procesora

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Problemy z Counter-Strike 1.6
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Eoz
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 01 Wrz 2003
Klan: ndB

PostWysłany: Pią Kwi 08, 2005 3:16 pm    Temat postu: Uzycie procesora Odpowiedz z cytatem

Mam taki problem. Gdy wlaczam cs-a, hl.exe uzywa mi 100 % procesora (kiedy przejde do wina uzywa max 30 %...). Po pewnym czasie nie da sie grac, bo caly komp zwalnia, przez co cs sie tnie :/ Plz pomozcie

Procesor : Athlon 2500+
Grafika : GeForce 4Ti
Plyta glowna : GB K7 Triton
Wolne miejsce na dysku : 1,21 gb
_________________
Bo mówią, że lamerzy upadną... My jednak wiemy - te słowa nie są prawdą...
GG 1672459
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Google
Reklama




PostWysłany: Pią Kwi 08, 2005 3:16 pm    Temat postu:

Powrót do góry
Od!n
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 06 Kwi 2005
Klan: SIODEMKA.org.pl

PostWysłany: Pią Kwi 08, 2005 4:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

viry, spyware, adware - skanuj, skanuj, skanuj
_________________
SIÓDEMKA - CS1.6, CS:GO, CoD4 oraz BF3!
www.siodemka.org.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Sorcerer
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 02 Lip 2004
Klan: coldgame

PostWysłany: Pią Kwi 08, 2005 5:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stawiam piwo ze to salm, svhost na win XP. Mialem to samo.

Sprawdz w momencie kiedy cs Ci przycina co Ci zabiera procka. Jesli SVHOST to znaczy ze masz wirusa salma, blastera albo tego trzeciego popularnego ostatnio
_________________
Aur0r || DFI NF2 LP || 1x512MB BH-6 2-2-2-5 @ 3.3v || 2500+@242x11 1.750v || GF 4 Ti <mod in progress>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
MoDZeL
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 12 Sty 2005

PostWysłany: Pią Kwi 08, 2005 9:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wirus bardzo mozliwe, jakas praca w tle sie sama odpala, btw 100% uzycia procka przy grze to nic dziwnego
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Eoz
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 01 Wrz 2003
Klan: ndB

PostWysłany: Pią Kwi 08, 2005 11:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sorcerer napisał:
Sprawdz w momencie kiedy cs Ci przycina co Ci zabiera procka. Jesli SVHOST to znaczy ze masz wirusa salma, blastera albo tego trzeciego popularnego ostatnio

no w tym problem, ze hl.exe mi zzera 100 % :/

-=MoDZeL=- napisał:
100% uzycia procka przy grze to nic dziwnego

no ta, ale w przypadku cs-a to mi caly komp zwalnia, a cs przechodzi w slideshow :]
_________________
Bo mówią, że lamerzy upadną... My jednak wiemy - te słowa nie są prawdą...
GG 1672459


Ostatnio zmieniony przez Eoz dnia Sob Kwi 09, 2005 9:39 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Od!n
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 06 Kwi 2005
Klan: SIODEMKA.org.pl

PostWysłany: Sob Kwi 09, 2005 7:28 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a przy innych rzeczach tez ci komp wolniej chodzi ?? jeśli tak to to napewno virus sasser ... wpisze na google.. antyblaster lub sasser i ci znajdzie programik z mksvir ktory te viry wywala.. ewentualnie skanerem online... ale programik bedzie lepszy... sciagnij sobie od razu tez latke na sassera jesli nie masz sp2 (ktorego nie radze ci wgrywac :)) ... pozniej odepnij neta przeskanuj .. zainstaluj latke i powinno byc ok
_________________
SIÓDEMKA - CS1.6, CS:GO, CoD4 oraz BF3!
www.siodemka.org.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Eoz
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 01 Wrz 2003
Klan: ndB

PostWysłany: Sob Kwi 09, 2005 9:38 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie, przy innych rzeczach chodzi normalnie... A co do vira to chyba nie mam, bo siedze na nortonie caly czas :P
_________________
Bo mówią, że lamerzy upadną... My jednak wiemy - te słowa nie są prawdą...
GG 1672459
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mOOd.o
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 02 Lut 2005

PostWysłany: Sob Kwi 09, 2005 9:54 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

skaner.mks.com.pl polecam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Supafax
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 24 Cze 2003

PostWysłany: Sob Kwi 09, 2005 10:46 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to moze byc wina firewall'a.

uzywalem kiedys Sygate i wygladalo to podobnie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Problemy z Counter-Strike 1.6 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | Linki: Zdjęcia reklamowe