www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
PODBoty - problem !
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Boty CS 1.6 i CS:C-Zero
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KorekCS
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 01 Sty 2007

PostWysłany: Nie Lip 15, 2007 12:54 am    Temat postu: PODBoty - problem ! Odpowiedz z cytatem

Witam!
mam na swoim serwerze PODboty ale jesliz aczynam grać to gram Ja i 3 boty. Jesli probuje dodac kolejnego - nie da sie. Co mam zrobic zebym mogl dodawac wiecej botow ?

Aha i jeszcze jedno głupie pytanie z mojej strony:
Gdzie musze wpisywac te komendy do PODBotów? Chyba nie w konsoli?
Chyba że w jakims configu ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Google
Reklama




PostWysłany: Nie Lip 15, 2007 12:54 am    Temat postu:

Powrót do góry
Kylo|PL
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 26 Mar 2007

PostWysłany: Nie Lip 15, 2007 2:05 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jakiś debil napisał:
Gdzie musze wpisywac te komendy do PODBotów? Chyba nie w konsoli?
Chyba że w jakims configu ?

To mnie rozwaliłeś tym pytaniem... hahahaha...
Jasne, że w konsoli... :lol:

Co do pytanie nr 1 spróbuj po prostu usunąć wszystkie boty i dodać od nowa. :)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Skype
KorekCS
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 01 Sty 2007

PostWysłany: Nie Lip 15, 2007 2:08 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakis BOT napisał:
korekCS napisał:
Gdzie musze wpisywac te komendy do PODBotów? Chyba nie w konsoli?
Chyba że w jakims configu ?

To mnie rozwaliłeś tym pytaniem... hahahaha...
Jasne, że w konsoli... :lol:

Co do pytanie nr 1 spróbuj po prostu usunąć wszystkie boty i dodać od nowa. :)


No soory ale ja wpisuje w konsole i nie działa.
A co do 1 to usuwam i dodaje na nowo i nic!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KoLa^^
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 28 Cze 2007

PostWysłany: Nie Lip 15, 2007 2:14 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zły Dzial , Tyle odemnie. :)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Wisien
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 11 Mar 2007
Klan: Gram maciusia :P

PostWysłany: Nie Lip 15, 2007 7:31 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To sie chyba wciska + albo - ( nie pamiętam ale coś przy zerze :P) i ci sie otwierało takie menu tam było kill bots add bot i inne takie
_________________
;o
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Sheaker
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 07 Lut 2006

PostWysłany: Nie Lip 15, 2007 7:48 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie... cl_autotrambalanced 1 i ... no własnie... jeszcze jakaś ale nie pamiętam... jednak na pewno ktoś pomoże...
_________________
NAJLEPSZE fragi ze scouta
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
doteM[A]
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 21 Sty 2007

PostWysłany: Nie Lip 15, 2007 10:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sheaker napisał:
nie... cl_autotrambalanced 1 i ... no własnie... jeszcze jakaś ale nie pamiętam... jednak na pewno ktoś pomoże...


i mp_teambalance 0
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Tlen
sw1fto
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 31 Maj 2007

PostWysłany: Nie Lip 15, 2007 1:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja tam polecam zbot, potem tylko :
bot_add
bot_add_ct
bot_add_ct
bot_kick
bot_kill
itp ...

+
mp_autoteambalance 0
mp_limitteams 0
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nuber
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 30 Wrz 2006
Klan: Krowy

PostWysłany: Nie Lip 15, 2007 3:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sw1fto napisał:
ja tam polecam zbot, potem tylko :
bot_add
bot_add_ct
bot_add_ct
bot_kick
bot_kill
itp ...

+
mp_autoteambalance 0
mp_limitteams 0

j/w tylko żebyś się nie pomylił :
1.Wchodzisz na serwer (ofc. new game dajesz)
2) Wpisujesz w konsoli :
mp_autoteambalance 0
mp_limitteams 0
sv_restart 1
3)Dodajesz ile chcesz botów (max 31 :> )
_________________
:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
KorekCS
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 01 Sty 2007

PostWysłany: Nie Lip 15, 2007 5:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale niechodzi mi o zBoty. Posiadam PODBoty.
Moge tylko 3 boty mieć, niewiem dlaczego tylko tyle. Probowalem juz dodawac BOTY przez PODbotmenu, wpisywalem w konsoli mp_autoteambalance 0, mp_limitteams 0, usuwalem wszystkie boty i dodawalem od nowa ale dalej nic. Prosze o pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KorekCS
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 01 Sty 2007

PostWysłany: Sob Sie 04, 2007 1:02 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

odswierzam teamt i czekam na odpowiedz !
jak dodac wiecej botow niz 3. Nie dziala przez PODBot menu. Prosze o pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
DsM
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 14 Paź 2007

PostWysłany: Sob Paź 27, 2007 12:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmm nie lepiej ściągnąć inne PodBoty albo coś ?
albo może coś masz źle w cfg :)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Rojcer
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 29 Sie 2007

PostWysłany: Sob Lis 10, 2007 4:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wpisz pb max_bots 20
_________________
Counter-Strike for evrer
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
(_(-_-)_)
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 03 Lis 2005

PostWysłany: Pią Lut 22, 2008 12:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ej a jak jam mam podboty i dowiedzialem sie ze moge grac na dm z nimi jak to ustwic??
_________________
(_(-_-)_)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
MarcinL93
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 18 Lut 2008

PostWysłany: Sob Mar 29, 2008 11:56 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam taki sam problem ja KorekCS i niewiem co zrobic pomuzcie plss
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Boty CS 1.6 i CS:C-Zero Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | interTOP
Linki: Anty CS Laura Pausini Fotograf na wesele Zdjęcia reklamowe