| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KhazarOne Moderator

|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 1:40 pm Temat postu: |
|
|
| Zero Coolz napisał: | Jedyne co ratuje tego moda to mieszanka z CS 1.6, zabawy powinno starczyc na pare minut.
Zastanawia mnie co robili beta-testerzy  |
hmm a w ogóle byli beta-testerzy????
a z drugiej strony, może błędy i wyłapali, ale nie poprawili...n/c na razie, czekamy na kolejne MOCNE poprawki! _________________ www.Counter-Strike.PL |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Reklama
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 1:40 pm Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sak3e Użytkownik

|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 7:27 pm Temat postu: |
|
|
Jak na wersje beta to nie jest taka zła ; )
Nie podoba mi się zdecydowanie fizyka granatów ; p |
|
| Powrót do góry |
|
 |
triget Redakcja CS.PL

|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 10:27 pm Temat postu: |
|
|
| Czekajmy na kolejny update. Może pokażą coś więcej. Według mnie to błąd, że pokazują to po kawałku. Powinni pokazać to dopiero, jak już będą mieli się czym chwalić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pingus Użytkownik

|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 6:35 pm Temat postu: |
|
|
NIE NIE NIE .. i jeszcze raz NIE . Widzialem fotki super czytalem caly opis tego modzika ok fajnie wchodze do Gry i nagle hmm jak to powiedziec gram na full detalach w cs:source i nagle widze kwadraty .. eh  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ŁaweQ Mieszkaniec boarda

|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 9:41 pm Temat postu: |
|
|
Wrazenia? Sciagnalem, zagralem raz, wylaczylem, i od tego czasu nie probowalem juz 2gi raz. Wole normalnego 1.6, albo CS:S - Promod to dodatek wydany troszeczke na sile. Mimo ze idea jest ciekawa, to ja osobiscie wole pograc w oryginalne 1.6, czy CS:S. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tR`k Użytkownik

|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 9:52 pm Temat postu: |
|
|
a ja wam powiem tak to ze HL 1 juz nie pociągnie nowego csa niby jak by mieli zrobić to niech zrobią nowego csa na HL2 i zrobią tak jak jest w 1.6 i mapy takie same jak w 1.6 tylko grafika inna modele nawet takie same bo to co robią teraz ci od promoda to jest żalosne moim zdaniem jak juz to robia to powinni robić to na cs 1.7 bardziej a nie mapy z source modele tez.. zalosne to jest jak dla mnie nie postarali sie bo powinno byc tak:
- wielkość map i wszystkie skrzynki zachowane tak jak w mapach z 1.6 poprawiona grafika pod silnik HL2
- bez bugow
- zachowana fizyka gry w 100%
- nowe możliwości w opcjach dla gracza
i w tedy ludzie z csa widzać ze ten nowy cs jest taki jak 1.6 tylko na silniku HL2 to by przeszli na niego a nie kombinacje jakieś wprowadzać jak ktoś gra 5-6 lat w csa 1.6 to wiadomo ze mu sie to nie przyjmie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wisien Użytkownik

|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 10:37 pm Temat postu: |
|
|
Właśnie tak sobie pomyślałem że cała idea robienia Promoda to jest pomysł takich maniaków CSa 1.6, co dla mnie nie ma sensu.
1.Brak supportu Valve(jak narazie) raczej daje mniejsze szanse na podbój świata
2.Kto gra w 1.6 ten gra w 1.6, kto w CS;S ten w CS:S i tyle.
3. Powiem wam że wracając do tematyki, że CS:S jest dla "lou playah",też tak kiedyś twierdziłem,ale po rocznej przerwie musze powiedzieć,że jest gorzej odzyskać forme niż w 1.6
Wniosek z tego taki że Promod to jest małe zachwianie równowagi w przyrodzie i tylko mącenie w głowie nowymi durnymi pomysłami, takimi jakim było nawet stworzenie samego CS:Source ^^ _________________ ;o |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KhazarOne Moderator

|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 2:52 pm Temat postu: |
|
|
no cóż...rynek idzie do przodu, z nim gry...czasem ich twórcy zapominają przy tworzeniu gier o nas...graczach i o tym, że e-sport kręci się wokół ich gier...nie każda gra będzie na tyle dobra, fajna i grywalna, żeby trafiać na turnieje i rozpowszechniać się na cały świat stając się właściwie sportem...
Na samym początku kupiłem CS 1.6 (Source już był na rynku), zagrałem, spodobał mi się, ze względu na swoje unikalne cechy (mniejsza o to jakie, nie o tym temat), potem kupiłem sobie oryginalnego HL2 bo mi się spodobał, w pudełku z nim był CS:S...zainstalowałem, zrobiłem oczy na "ładność" gry, stwierdziłem, że CS:S i 1.6 to dwie różne gry, których nie da się porównać (pomimo, że o to samo w nich chodzi) i wyłączyłem...Dlaczego nie zostałem przy CS:S? Bo mnie nie "zaraził" sobą, nie miał tego "czegoś", co chciałem zobaczyć w takiej grze, a i zauroczenie 1.6 zrobiło swoje...choć jakbym chciał zacząć w niego grać, nie narzekałbym
Nie epoka i rozwój techniki wyznacza w co gramy...tylko nasze upodobania, gusta itp itd...
Co do CSPromod'a, to fakt, stworzyli go zapewne zapaleńcy 1.6, bo kto chciałby przenosić starą grę do innej epoki techniki, skoro valve nawet tego nie zrobiło...Na razie właściwie "ocenianie" ProModa mija się z celem, bo to jest mocna wersja beta, w której właściwie nic nie widać, poza niedoróbami...Czas pokaże, historia osądzi, czy ProMod będzie miał jakieś szanse z 1.6....bo ci co są przy CS:S przy nim raczej zostaną...bynajmniej ja na ich miejscu bym się nie przesiadł z CS:S na ProModa...
Tak jak wspomniałem, nie można porównać CS:S i 1.6, gdyż to dwie różne gry...każda na swój sposób jest specyficzna i jak bynajmniej na HLC pokazano, że gracze bez przygotowań, długich treningów, czy ogólniej mówiąc wkładu w grę i ciężkiej pracy nic nie osiągną, będąc pro na jednej "platformie", przesiadając się na drugą...wszędzie liczy się ogranie, skill i umiejętności, mimo, że wydaje się, że w CSS wszystko jest "łatwiejsze"....
Więc zwolennicy 1.6 grajcie w 1.6, zwolennicy css, grajcie w css, a ja nie chcę tu widzieć kłótni związanej z wyższością jednej gry nad drugą i postów w stylu xxx > yyy...A jak ktoś uważa inaczej, zapraszam, zrobimy konfrontacje (na pewno się chętni znajdą) a'la HLC....czyli gracz 1.6 kontra gracz css w css, potem w 1.6 i analogicznie na odwrót...sami przyznacie mi wtedy racje, że to dwie osobne specyficzne gry i nie ma co tu oceniać i się kłócić o noskillach itd...
Pozdro, i dzięki za opinie! _________________ www.Counter-Strike.PL |
|
| Powrót do góry |
|
 |
teku Pierwszak

|
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 8:31 pm Temat postu: |
|
|
| tR`k nie rozumiem takich typów jak wszystko by chcieli jak w 1.6 widziałeś kiedyś drugą część byle jakiej gry w której wszystko jest tak samo tylko grafa lepsza? No właśnie. Jak pozmieniają trochę to będzie po prostu inaczej a nie ciągle to samo. A na dodatek to czemu chciałbyś fizykę z 1.6 kiedy ta jest bardziej realna, po za tym fizyka jest wpisana w silnik czyli HL2 fizyki się nie pisze oddzielnie więc raczej ciężko byłoby przywrócić gorszą fizykę z 1.6 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pgl Pierwszak

|
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 9:28 am Temat postu: CSP |
|
|
@@@@@
Boze to jest takie biedne ze swiat nie widzial juz lepiej by bylo sobie kupic CS:S wszystko prawie to samo a CSP jest talki biedny ze cos mi sie dzieje nie oplacalny rozrusznik z CS1.6 i CS:S po co to robili juz mogli nowego CS"a zrobic a nie jakias tam wersje na rozruszniku zal mi ich !!!
@@@@@
/edt/KzR/ nie wrzucaj takich ciągów znaków!!!/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzemien Użytkownik

|
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 10:09 am Temat postu: Re: CSP |
|
|
| Pgl napisał: |
Boze to jest takie biedne ze swiat nie widzial juz lepiej by bylo sobie kupic CS:S wszystko prawie to samo a CSP jest talki biedny ze cos mi sie dzieje nie oplacalny rozrusznik z CS1.6 i CS:S po co to robili juz mogli nowego CS"a zrobic a nie jakias tam wersje na rozruszniku zal mi ich !!! |
hahha mi żal ciebie,to jest dopiero wersja beta,oni niczego tam nie dopracowali.Jak wyjdzie full wersja napewno bedzie fajna |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Plebs ;) Użytkownik

|
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 4:05 pm Temat postu: |
|
|
Panie panie ale ocb?
imo bez sensu nawet zaczynac grac w bete
jako gracz "sorsowy" i 1.6 zauwazam jak z promoda robi nowa wersja csa a nie z zalozenia hybryda grafika source fizyka source fizyka granatow 1.6-ocb? ten element w source byl dobry i realistyczny
taki fakt czy za gre typu PRO(mod) czy gre nadajaca sie do grania na przyjeciach ala WCG bierzemy juz archaicznego 1.6 czy realistycznego source ktory ma fizyke co poprawia realizm i granaty
bo przeciez 1.6 juz po czesci robilo VALVe wiec oni uznali ze to jest nie-real i poprawili i powstal cs-cz ale tam tez byly pewne braki w realizmie (daje tu juz oklepana fizyke) i zrobili source czyli po prostu ida w kierunku zrobienia gry realistycznej co tym ktorzy przez niewydolnosc finansowa czy mocne zauroczenie przyrosli do 1.6 a potem source wydal sie gra low i no-skill bo jest inny i ulepszony a dla kogos kto przyrosl do standardow z 1.6 z ktorymi juz jest za pan brat i uznaje je za prawidlowe
to jemu sie bedzie wydawalo ze te ktore sa w source sa zle bo nie sa takie jak w 1.6 i tak powstal pro mod ze paru graczy tego typu ktorzy mieli pewne zaplecze w modelowaniu skinowaniu i kodowaniu zrobili se 1.6 na source co jest bez sensu bo source mial byc realistyczny caloksztaltowo (grafika fizyka itp) a robienie tego co jest przestarzale (standardy z 1.6) i na sile zmienianie tego nowego aktualnego na stare i utarte po prostu nic nie daje
---------------------------------------------------
IMO wiekszosc graczy cs nigdy nie mieli prawdziwej broni w lapie wiec mysla ze to co bylo pierwej (1.6) jest full realizm a source jest be (ale tu wezmy pod uwage ze VALVe ma kase zeby pojechac na poligon szkoleniowy z swoim teamem i zapoznac sie DOKLADNIE z wygladem i charakterystyka broni niz garstka studentow co robia gre na zaliczenie)
------------------------------------------------------------------------
Ok rozpisalem sie troche nie na temat [/oft]
--------------------------------
Beta promoda procz tego co wczesniej wspomnialem sprawia wrazenie prawdziwej bety czyli czegos jeszcze nie pelnego
jak strzelam w banie bania nie leci
chwilami wale a moje kule "znikaja" po prostu nigdzie nie ma sladow po trafieniu
imo sprobowac polgebkiem czy zapowiada sie "smacznie" i wypluc jak przy degustacji wina i czekac na full
------------------------
jeszcze powroce do sprawy niedorzecznosci robienia csp
-modele 1.6 w source - po co
source mial byc nowym "ladniejszym" silnikiem graficznym
wiec konwertowanie czegos brzydszego i starszego jest bez sensu
-------
FINITO  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KhazarOne Moderator

|
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 5:47 pm Temat postu: |
|
|
No, widzę dyskusja wobec niedorobionej bety się rozwija.
CSP to po prostu alternatywa jak na razie i wersja testowa, nikt nie wie nawet, czy ten projekt dotrwa do jakiejkolwiek wersji oficjalnej.
Pzdr i pamiętajcie, nie kłócimy się tutaj. Posty o jakimś noskillu, czy wyższości jednej gry nad drugą, tolerowane nie będą, wyrażacie jedynie swoją opinię.
Btw przeczytajcie co nieco o porównywaniu gier w moim poprzednim poście. _________________ www.Counter-Strike.PL |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nawijka17 Użytkownik

|
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 8:12 am Temat postu: |
|
|
jak dla mnie 1.6 caly czas bedzize najlepszy ale ten PRO mod tez moze cos powalczyc wiec czekajmy _________________ Na tym forum obowiazuje kultura. Dostosuje sie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Haasky Użytkownik

|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 4:49 pm Temat postu: |
|
|
| Poczekajmy na full wersję promoda. Jak dla mnie zmienianie fizyki granatów jest BEZSENSOWNE bo w Source jest ona po prostu lepsza. Z 1.6 przeniósł bym tylko recoila. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|