| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
bulletprooF~ Użytkownik

|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 10:23 pm Temat postu: |
|
|
| e24 nie jest najwieksza kafejka w Polsce ^_- Poza tym nawet o tym nie mysl, bo wlasciciele sa oszustami - kto byl na poprzedni turnieju, ten wie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 10:23 pm Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Spitner Użytkownik

|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 10:31 pm Temat postu: |
|
|
| bulletprooF~ napisał: | | e24 nie jest najwieksza kafejka w Polsce ^_- Poza tym nawet o tym nie mysl, bo wlasciciele sa oszustami - kto byl na poprzedni turnieju, ten wie. |
Z tego co słyszałem od wielu ludzi to jest największa. Ale i tak się rozpada e24 więc już nie mówmy na ten temat.. W piątek idę obgadac z kafejka na ulicy Pasieka. Poszukamy przy okazji drugiej kafejki..
Prosiłbym o patrzenie w pierwszego posta ponieważ dodaje nowe informacje..
Dobra informacja jak narazie dla ludzi którzy będą grali w kafejce na ulicy Pasieki.. 30 metrów od kafejki jest spaghetteria, tanio.i dobre.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
theo71 Użytkownik

|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 11:17 pm Temat postu: |
|
|
miejmy nadzieję że wypali. Fajny pomysł z eliminacjami:-) _________________ loleeeeek O_o |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bulletprooF~ Użytkownik

|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 11:18 pm Temat postu: |
|
|
| Wole przejechac te pare przystankow tramwajem i zamiast 75zl zaplacic 25 ^_- |
|
| Powrót do góry |
|
 |
emiliano88 Użytkownik

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 1:01 am Temat postu: |
|
|
Spitner do tej cafejki chodzę od kiedy ona powstałam, znałem poprzedniego właściciela i znam dość dobrze obecnego. na bodajże 6 kompach jest 1,4 athlon + radek 9000+ nie pamiętam dokładnie, ponieważ dziś gadałem z kolegą. 70fps miałem tam a w smoke wolę nie mówić. Jeśli testowałeś 1 komputer który przekozaczyli dla wiedźmina to pozdro. Ale nie będę robił antyreklamy. Daj mi znać na gg bo chciałem się dowiedzieć jak ty to chcesz zorganizować, a jestem pewien że mógłbym pomóc. _________________ Gdyby płacili by mi za miłość do klubu, byłbym milionerem ! LECH POZNAŃ ponad życie ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sammer Użytkownik

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 7:15 am Temat postu: |
|
|
| Czyli eliminacje online też będą płatne? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mst_ Użytkownik

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 9:03 am Temat postu: |
|
|
| Czy te eliminacje online sa konieczne? Do kwietnia wiele moze sie zdarzyc, wiele klanow moze sie rozpasc i nawet kilka dni przed lanem oglosic, ze nie przyjada... Tu jest Polska i wszystko szybko i czesto na niekorzysc sie zmienia... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Spitner Użytkownik

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 3:23 pm Temat postu: |
|
|
| Sammer napisał: | | Czyli eliminacje online też będą płatne? |
To się płaci odrazu za cały turniej.
| mst_ napisał: | | Czy te eliminacje online sa konieczne? Do kwietnia wiele moze sie zdarzyc, wiele klanow moze sie rozpasc i nawet kilka dni przed lanem oglosic, ze nie przyjada... Tu jest Polska i wszystko szybko i czesto na niekorzysc sie zmienia... |
Tak są konieczne... Napewno są klany, które się nie rozpadają po paru miesiącach.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sammer Użytkownik

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 3:41 pm Temat postu: |
|
|
| Skoro płaci się i za eliminacje online to życzę powodzenia. Uwierz mi, że mało kto zapłaci za to żeby pograć na necie : ) To nie jest ESWC czy PGA żeby aż tak ludziom zależało. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bulletprooF~ Użytkownik

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 4:22 pm Temat postu: |
|
|
| Chyba, ze zagwarantujesz podobne nagrody w co watpie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Spitner Użytkownik

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 5:13 pm Temat postu: |
|
|
| Sammer napisał: | | Skoro płaci się i za eliminacje online to życzę powodzenia. Uwierz mi, że mało kto zapłaci za to żeby pograć na necie : ) To nie jest ESWC czy PGA żeby aż tak ludziom zależało. |
Tzn.. Online się nie płaci.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
emiliano88 Użytkownik

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 5:17 pm Temat postu: |
|
|
To po co w ogóle online? :| _________________ Gdyby płacili by mi za miłość do klubu, byłbym milionerem ! LECH POZNAŃ ponad życie ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Spitner Użytkownik

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 7:45 pm Temat postu: |
|
|
| emiliano88 napisał: | | To po co w ogóle online? :| |
To znaczy.. Kafejki chcą pieniądze za to spore dosyć.. Więc by wyrównać koszty płacą wszystkie 28 klanów. Czyli tak jakby za ON-LINE też się płaci. Ale każdy kto organizował LanParta wie ile to roboty.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sammer Użytkownik

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 8:15 pm Temat postu: |
|
|
| Spitner napisał: | | emiliano88 napisał: | | To po co w ogóle online? :| |
To znaczy.. Kafejki chcą pieniądze za to spore dosyć.. Więc by wyrównać koszty płacą wszystkie 28 klanów. Czyli tak jakby za ON-LINE też się płaci. Ale każdy kto organizował LanParta wie ile to roboty.  |
No to gg. Nikt nie zapłaci za granie online plus za dwie drużyny organizatorów. Taki pomysł możesz sobie z głowy wybić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bulletprooF~ Użytkownik

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 8:40 pm Temat postu: |
|
|
| Nie lepiej poprostu zorganizowac turniej dla mniejszej ilosci druzyn w 1 kafejce? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|