| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
WojtaZ Użytkownik

|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 9:13 pm Temat postu: |
|
|
| Spitner napisał: | | Teraz jeszcze nowa praca do tego dochodzi.. |
jestem szczerze ciekaw, jaka prace sobie znalazles w wieku 15stu lat, chodzac normalnie (?) do szkoly ;-) _________________ czejsc. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Reklama
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 9:13 pm Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Spitner Użytkownik

|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 10:46 pm Temat postu: |
|
|
| Taką cało dniową. Przyjmowanie zamówień na laptopy, palmopy, GPS i inne takie tam. Firma ta także będzie miała najprawdopodobniej hosting serwerów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
def__ Pierwszak

|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 11:46 pm Temat postu: |
|
|
| raptorovsky napisał: | | (...) jakby to zamiast was wcisnęli dziewczyny z FF, a was wyjebali pisząc ze one wczesniej były na liscie tylko ze mu sie zapomniało. Ja to sram na to, bo nie jade ale to tak z punktu widzenia osob trzecich napisałem (...) |
True. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mst_ Użytkownik

|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 3:53 pm Temat postu: |
|
|
| typ 15 lat i bedzie przyjmowal zamowienia na laptopy i inny sprzet elektorniczny. Najpierw naucz sie dobrze rozwiazywac zadania z trescia w gimnazjum. Pewnie za duzo z tego lana nie wyniknie jak bierze sie za niego 15-latek. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zbyszek Niszczyciel Użytkownik

|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 5:50 pm Temat postu: |
|
|
pytanie do organizatora :
czemu faza finalowa zaczyna sie o 15? zwroc uwage, ze czesc ludzi (wiekszosc?) bedzie spoza miasta i beda musieli wrocic do domu. a to jest juz poniedzialek i sa jakiestam obowiazki. rozumiem, ze chcesz zeby wszystko bylo zaplanowane, robisz duze przedzialy czasowe na grupy itp. ale jesli np mialbym zostac do 22-23 w poznaniu, to pociagiem dojade do warszawy na 2 w nocy. a na 8 mam do szkoly, nie mowie ze to niewykonalne, bo mozna sie poswiecic, ale to dosc niewygodne.
Moze zaczac wczesniej w sobote, zeby skonczyc szybciej i w niedziele zaczac kolo 10-12. wtedy impreza sie skonczy pare godzin wczesniej, co bedzie wygodniejsze. Jesli komus nie bedzie pasowac poranny termin grupy to moze zagrac inna grupa, ktora juz wtedy bedzie w komplecie.
prosze o odpowiedz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
WojtaZ Użytkownik

|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 9:16 pm Temat postu: |
|
|
mimo, ze jestem z Poznania podzielam opinie przedmowcy. Poczatkowo mialo byc 15-22, zeby wyspali sie ci grajacy grupe od 01:00-06:00, ale to chyba lepiej zaczac troche wczesniej.
Z drugiej strony jednak zaczac o 8:00 zamiast o 10:00 to nieduza roznica, grupa D tak czy siak skonczy rozgrywki o 04:00 nad ranem, nie zdaza sie wyspac przez 5-6h ; / _________________ czejsc. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mario' Pierwszak

|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 10:03 am Temat postu: |
|
|
ta pomyśl sobie ze o 6 skończysz grac po nie przespanej nocy, jestes teamem przyjezdnym po kilku godzinnej podróży i na 10 spowrotem grać ;\
chyba ze kondycyjnie chcecie rozbic pexg albo revlotec _________________ zmieniłem sygnaturke bo podobno za to +b (ja nie wiem czesto nie pisze ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
piN Użytkownik

|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 1:54 pm Temat postu: |
|
|
to jest specialnie tak zrobione zbysmy grali pozniej nie wyspani lepiej wymyslec cos lepszego bo nie bedziemy grac na wpol zamknietych oczach  _________________ PeieN |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zbyszek Niszczyciel Użytkownik

|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 3:59 pm Temat postu: |
|
|
mysle, ze da sie to rozwiazac inaczej :
grupa liczy 4 teamy, czyli do rozegrania jest 6 gier. pierwsza grupa siada o 10, jesli naraz odbywaja sie 2 mecze to bedzie to trwac ok 3h. Potem 3 kolejne druzyny to mamy 4x3=12h - 22 konczy ostatnia grupa. zalozmy, ze jeszcze cos sie przedluzy to ostatnia grupa skonczy o 24. jestesmy o 6h do przodu. Nastepnego dnia niech sie zacznie o 12 w poludnie. naraz leca dwie 1/4 finalu, czyli ok 15 mamy polfinaly. ok 16 mamy mecz o 3 miejsce. no i po 17 zaczyna sie final. Na 19-20 na pociag i do domu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Qlcia Użytkownik

|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 4:50 pm Temat postu: |
|
|
spoko o 8 to trzeba wstac zeby dojechac tam an 10 ..  _________________ * KEEP IT REAL * |
|
| Powrót do góry |
|
 |
WojtaZ Użytkownik

|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 5:18 pm Temat postu: |
|
|
| Zbyszek Niszczyciel napisał: | | jesli naraz odbywaja sie 2 mecze to bedzie to trwac ok 3h. |
Pomysł dobry, ale tam jest 10 kompów, czyli 1 mecz naraz.
Chyba, że organizatorzy wezmą i te stare i nowe kompy, które ponoć maja być zakupione przed turniejem. W każdym bądź razie na 20kompów tam jest za mało miejsca, jeśli widziałeś zdjęcia...
Wątpie, żeby naraz odbywały się 2 mecze. ; / _________________ czejsc. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iceReise Użytkownik

|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 5:22 pm Temat postu: |
|
|
histeryzujecie xD
bedzie co bedzie ;] pomyslcie o innych xD oni tam beda 48h xD _________________ nie ma... bo sie czepiają xD |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ghn Użytkownik

|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 5:40 pm Temat postu: |
|
|
| własne steam? na jakiej zasadzie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iceReise Użytkownik

|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 5:47 pm Temat postu: |
|
|
zapewne na zasadzie
LOGIN: podajesz swoj
HASLO: podajesz swoje... _________________ nie ma... bo sie czepiają xD |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sheep^killer Użytkownik

|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 6:07 pm Temat postu: |
|
|
wracasz do domu i jestes dumnym (nie)posiadaczem konta steam...
/ofcojepca |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|