| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
EuroPol@k Użytkownik

|
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 11:56 pm Temat postu: |
|
|
Filmik mi sie podobal 9/10 starannie zrobiony dopracowany itd ogolnie spoko
moglbys wrzucic ta muze na jakis server | Kod: | | Jeckyll and hide - Freefall ( Energy 2000 Mix nr 9.2007 ) |
| Powrót do góry |
|
 |
Google Reklama
|
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 11:56 pm Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rvd Użytkownik

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
myth555 Użytkownik

|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 12:04 am Temat postu: |
|
|
| slizeBlumert napisał: | Hmm... Daniel nie znasz sie to sie nie kompromituj : ) Nie to aby to zle zabrzmialo, ale takie cos mnie rozbraja. Zabij mnie za to, ze wh rzekomo uzylem.
Btw plynnosc spada bo startmovie tylko 90 ;f I jak jest wiekszy slow-motion to tak spada. A jak leci akcja normalnie to lagoza w demku. Nagrywalem kilka razy dla pewnosci wiele akcji i ciagle to samo bylo , trudno.
Dlatego tez nastepny film bedzie startmovie 400 + |
jeszcze do takiego stopnia się znam , całkowicie zapomniałem o Mirv Demo Tool albo HLAE tool.. i się nie kompromituje tylko pisze .. w tym wypadku ty powinieneś napisać co to jest a nie pisać mi takie rzeczy.. co do slowmon.. to w tym czasie co tobie podałem tego niema , po prostu nie wygląda to super płynnie.. a w innych akcjach gdzie tego nie używałeś jest git.. co do startmovie 400.. to widzę że masz big dysk ;x zrób film z klimatem.. i fragami najlepszych graczy.. to zapewniam tobie że przebijesz wszystko.. aha i czemu nie zostałeś przy kolorkach z easyBen ?.. omg już 1 a rano trzeba wstać.. _________________ -prawie jak d9mo- |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rvd Użytkownik

|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 12:09 am Temat postu: |
|
|
slize pozdro tam rano na maturze haha _________________
| _benioo napisał: | | przecież to offtopic czyli każdy może być debilem. |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
EuroPol@k Użytkownik

|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 12:20 am Temat postu: |
|
|
nie ten remix po pierwsze
thx slize  _________________
| sam napisał: | | niee klaaam, ja chce byc fajny dajac tu linki ;( |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lsn Użytkownik

|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 12:44 am Temat postu: |
|
|
| slizeBlumert napisał: | http://rapidshare.com/files/112845666/Energy_2000_Mix_09.2007_-_03_www.djwitek.prv.pl.mp3.html
Nuta o ktora prosil kolega.
Myth nie mow mi co mam robic.
No rano angielski rozszerzony ;d
btw. Lag demka wiesz co to jest ? Co ja CI poradze, ze nie jest plynnie w tej akcji. Takie jest demo i tyle ; ) |
Adam blaznisz sie
po 1 ma prawo wyrazac swoje zdanie po 2 napisal cala prawde i sie z nim zgodze
btw ja tez myslalem ze to wh bo tak to wyglada! i jest to totalnie z dupy
Nie oszukujmy sie w niektorych momentach film Ci po prostu nie wyszedl _________________ Nigdy nie męczyłem nikogo sam się wszystkiego uczyłem /slize
Parodia ;c |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bulletprooF~ Użytkownik

|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 6:26 am Temat postu: |
|
|
| Bezplciowy ten film. Sam kiedys napisales, ze lepiej trzymac sie jednego typu muzyki. A tu co? Rock (chyba - nie znam sie) pomieszany z techno. To nie jest dobra mieszanka. Szczegolnie, jezeli stosujesz tak ciemne kolory (w niektorych akcjach nic nie widze praktycznie). Akcje fajne, chociaz za duzo pojedynczych fragow (1-2 przez sciane - wow!). Zgrania z muzyka zbyt duzego nie ma. Intro - podobalo mi sie, outro - nie. Efektow nowych nie zauwazylem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
demisen Użytkownik

|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 7:48 am Temat postu: |
|
|
| slizeBlumert napisał: |
Dlatego tez nastepny film bedzie startmovie 400 + |
Bez HDD Raptor z 10k obrotów nawet nie masz co mysleć o tym, bedziesz miał jakies 30% utraty plików.
Slize > Oui > Dager > sVg > boty
Dlaczego tak sikacie na punkcie Dagera ? Co tam takiego wspaniałego ? Fragi z 2003 roku ? Przecie to jest jakas epilepsja i tyle. Kolejna rzecz to tytuł promowanie filmu biorac nazwe z najbardziej znanego filmu z Q3 ? dobry dzol. Slize > ALLL i to jest nie kwestionowane. Ktos wspomnial o Onarze "jak chcesz odzyskać korone to zglos sie do mnie bo puki co to zaje***al ci ja Slize" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wombatz Użytkownik

|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 9:02 am Temat postu: |
|
|
Spadek plynnosci w filmie spowodowany ewentualnym spadkiem fpsow w grze? Zaiste ciekawe, ciekawe.
Odnosnie 400fps i dysku to tez widze interesujaca teoria. Ja film o fxach robilem w 480fpsach, a dysk mam jakis randomowy 7,2k. Probowalem tez w 900 i zadnych problemow.
Jak wroce do domu to skrobne cos o filmie. Pzdr |
|
| Powrót do góry |
|
 |
demisen Użytkownik

|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 9:11 am Temat postu: |
|
|
| wombatz napisał: | Spadek plynnosci w filmie spowodowany ewentualnym spadkiem fpsow w grze? Zaiste ciekawe, ciekawe.
Odnosnie 400fps i dysku to tez widze interesujaca teoria. Ja film o fxach robilem w 480fpsach, a dysk mam jakis randomowy 7,2k. Probowalem tez w 900 i zadnych problemow.
Jak wroce do domu to skrobne cos o filmie. Pzdr |
Przelicz czas + klatki i zobacz ze jest ich za malo, ale zgrywales na 400 tak wiec oko nie wylapie braku klatek. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
preston^ Użytkownik

|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 10:37 am Temat postu: |
|
|
| demisen napisał: | | Bez HDD Raptor z 10k obrotów nawet nie masz co mysleć o tym, bedziesz miał jakies 30% utraty plików. |
to jest glupota jakich malo, zadnej utraty nie bedzie, poczytaj sobie o silniku hl'a i zgrywaniu obrazu na bmp, nie ma nic do rzeczy jaki masz dysk twardy. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
demisen Użytkownik

|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 10:40 am Temat postu: |
|
|
| preston^ napisał: | | demisen napisał: | | Bez HDD Raptor z 10k obrotów nawet nie masz co mysleć o tym, bedziesz miał jakies 30% utraty plików. |
to jest glupota jakich malo, zadnej utraty nie bedzie, poczytaj sobie o silniku hl'a i zgrywaniu obrazu na bmp, nie ma nic do rzeczy jaki masz dysk twardy. |
Zgraj 1 minutę i przelicz klatki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
coL.zet[A] Użytkownik

|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 10:46 am Temat postu: |
|
|
1. Intro - zajebiste, innowacyjne, ladne, sprawne i w ogole. Zdecydowanie na plus. Pomysl z tymi nieco egzotycznymi mapami + przepalone (ale to w tym wypadku pozytywne slowo) kolory jak znalazl
2. Fragpart :
na PLUS : kolory, wyglad broni (wyjatkowo wyjatkowy)
na MINUS : za krotki, fragi umiarkowane
co do muzyki - uwazam, ze najslabszym momentem filmu byl kawalek z Within Temptation (tym "melodyjnym gotyckim" metalem - nie wiem nie znam sie na szarpidrutach) - z powodu fragow, ale takze doboru muzyki, a reszta dobrze pasuje
3. pseudoOUTRO - pasjonujace 1v1 m4 na glocka/dgla na pace
lipa lipa lipa
4. Outro
jesli chciales zeby ludzie przeczytali te wszystkie napisy to moglbys dac im szanse - migaja przed oczami i tylko czlowiek sie irytuje. a to wypracowanie na koncu wypadlo z klimatach Memento mori (lac. nie wszystek umre) - troche zgredowato
Ogolnie to film zrobiony solidnie, okreslic go mozna troche przerostem formy nad trescia (ale w tym pozytywnym znaczeniu) - 7/10
i taka adnotacja na koniec - powiedz mi, z ciekawosci, czemu pod koniec bylo napisane Thanks to All my fans? chyba Fans z duzej oznaczaloby szacunek dla fanow
i ostatnie pytanie - prosze powiedz mi ile zajmuje Ci zbieranie dem? czy robisz film w momencie gdy wiesz, ze masz kilka minut dobrych akcji czy gdy zabierasz sie do robienia filmu dobierasz akcje z tego, co uzbierales dotychczas? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lnk Użytkownik

|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 10:58 am Temat postu: |
|
|
caly film bardzo fajnie zrobiony, troche za duzo tych "zwolnien", ladne kolory, ogolnie na +
sorry ale muzyka dla mnie to totalna porazka, mowa o tych wstawkach z tym plastikowym techno z vivy czy tam mtv, tak jak napisal myth, kompletnie klimat starcil ten film, zreszta kolejny juz raz dajesz fajna muzyke i potem zmieniasz na jakies techno ; p.
8.5/10
gdyby nie muzyka bylby pkt wiecej ; D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sheaker Użytkownik

|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 11:26 am Temat postu: |
|
|
No to lecimy...
Muzyka... eh... Tak jak ktoś napisał... Powinna utrzymywać jeden klimat... Nie podobały mi się te przejścia z jednego stylu w drugi...
Jakość... Bardzo mi się podobała. Spoko grafa wyszła... Ale (: Za ciemno miejscami... Chyba trzeba ten film oglądać w nocy przy pogaszonych wszystkich światłach...
Fragi... Dobre. Dużo AWM, sporo skanów - n1...
Efekty... Dużo fajnych efektów lecz zbyt często te same przejścia między akcjami...
Intro... Bardzo fajne poza tymi kwadrackami... Takie do niczego nie pasujące... Skąd się tam wzięły?
Outro... Jak kto lubi. Dla mnie outro powinno bardziej stawiać na napisy i krótkie info o filmie niż na akcję bo nie wiadomo na czym się skupić - na czytaniu czy na oglądaniu akcji...
Reszta... niektóre kamerki w freelook były z deka męczące (te obracanie kamer o 90*)... Niewielkie zgranie z muzyką...
Powiedziałem Ci tutaj raczej o minusach jakie osobiście dostrzegłem w filmie... Może weźmiesz je pod uwagę przy następnej produkcji:)
8/10 - oto moja notka:)
PZDR!! _________________ Krótką pamięć ma czas
Nie pamięta już nikt
O omszałych Bohaterach... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|