www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
Bindy do cs 1.6 // cs:cz --- Kupowanie by ^MaRc^
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Skrypty / Configi CS 1.6 i CS:C-Zero
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
L3Ny
Moderator
Moderator


Dołączył: 10 Kwi 2007

PostWysłany: Pon Lip 07, 2008 11:03 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie ma takiej opcji ;] jedynie mozesz zbindowac po kilka broni + granaty i kevlar na 1 klawiszu ;] A jak to zrobic masz napisane na 1 stronie :)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Google
Reklama




PostWysłany: Pon Lip 07, 2008 11:03 am    Temat postu:

Powrót do góry
kufelek007
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 28 Cze 2004
Klan: na zawsze wierny six

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 10:06 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam
Panowie i Panie zwracam się z takim zapytaniem i konkretnym przykładem. Moim celem jest, żeby po użyciu binda zawsze mieć w dłoniach pistolet.

bind "]" "m4a1; ak47; primammo" - oczywiście kupiłem m4/ak z amunicją i mam w dłoniach karabin.

Co mam dopisać, żeby po naciśnięciu klawisza i zakupieniu karabinu z amunicją nie mieć w dłoniach karabinu tylko pistolet (i chcę żeby to działało jak jestem w T lub CT i mam już inny pistolet z poprzedniej rundy np dgl'a).
Chodzi mi o taka ogólną zasadę jak z nożem (weapon_knife) na końcu binda i po dokonaniu zakupów mamy w ręku nóż.

teraz tak, sprawdziłem poprzez dodanie na końcu binda

weapon_usp; weapon_glock; weapon_deagle (sprawdza się tylko w CT o ile mamy usp, czyli działa tylko pierwsza komenda weapon_usp)

slot2 nie powoduje u mnie pokazania pistoletu w dłoni tylko otwiera menu i musze zatwierdzić fire/enter wtedy biorę pistolet do ręki.

Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić.
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen Skype
artur52
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 14 Lut 2007

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 10:36 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hud_fastswitch 1 (jakos tak) i bedzie bez potwierdzania :PP
_________________
Gram bo lubię, lubię bo gram.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Skype
kufelek007
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 28 Cze 2004
Klan: na zawsze wierny six

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 11:12 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ind "]" "ak47; m4a1; primammo; slot2; hud_fastswitch 1" i działa :)

dzięki za podpowiedź :)
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen Skype
uszu007
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 24 Sie 2008

PostWysłany: Pon Wrz 15, 2008 9:44 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czy ktos moze podac bind zeby jak klikne "f6" bylo mowienie mam mowienie na "k"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
the Game.
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 25 Maj 2007

PostWysłany: Pon Wrz 15, 2008 10:10 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Naucz się szukać wreszcie.
sru
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
RtMvS
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 01 Sty 2008

PostWysłany: Czw Wrz 18, 2008 4:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam inne pytanie:

Używam binda:
Kod:
bind "klawisz" "buy; coś; coś1"

Jest jakaś komenda, aby po zakupie automatycznie wyłączyło się menu kupowania ? Bo po użyciu binda menu dalej zostaje i muszę je ręcznie wyłączać.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Lenekk
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 20 Gru 2007
Klan: TVP1 17:30 poniedziałek-piątek

PostWysłany: Czw Wrz 18, 2008 4:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z bindu usuń buy. Będzieto wyglądało tak :
Kod:
bind "a" "s; b; c ;d"

_________________
Wysyłam zaproszenia na lockerz.com! informacje na PW
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
RtMvS
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 01 Sty 2008

PostWysłany: Czw Wrz 18, 2008 5:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lenekk napisał:
z bindu usuń buy. Będzieto wyglądało tak :
Kod:
bind "a" "s; b; c ;d"


Właśnie wtedy sama komenda nie działa :|
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Mcks
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 16 Wrz 2007

PostWysłany: Czw Wrz 18, 2008 6:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

RtMvS napisał:
Lenekk napisał:
z bindu usuń buy. Będzieto wyglądało tak :
Kod:
bind "a" "s; b; c ;d"


Właśnie wtedy sama komenda nie działa :|

moze "slot10"? albo slot0, nie pametam dokladnie co jest pod zerem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
RtMvS
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 01 Sty 2008

PostWysłany: Czw Wrz 18, 2008 8:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mcks napisał:
RtMvS napisał:
Lenekk napisał:
z bindu usuń buy. Będzieto wyglądało tak :
Kod:
bind "a" "s; b; c ;d"


Właśnie wtedy sama komenda nie działa :|

moze "slot10"? albo slot0, nie pametam dokladnie co jest pod zerem


Tzn ? Sorki, nie bardzo rozumiem ;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Hrupek
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 24 Kwi 2005

PostWysłany: Czw Wrz 18, 2008 8:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam Panowie probowalem juz wszystkiego przy robieniu configa z bindami dodaje do config.cfg bindy i nic nie dziala
chodzi mi o plik z configiem w tym katalogu

E:\Gry\Steam\steamapps\*username*\counter-strike\cstrike

config.cfg

moze w zly pliku dodaje bindy doradzcie bo juz nie wiem co mam zrobic
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
the Game.
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 25 Maj 2007

PostWysłany: Czw Wrz 18, 2008 9:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Napisz jakie bindy tam wpisujesz.
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
naze
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 07 Wrz 2005

PostWysłany: Czw Wrz 18, 2008 9:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stworz sobie osobny plik hrupek.cfg i w konsoli wpisz 'exec hrupek.cfg'.
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Hrupek
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 24 Kwi 2005

PostWysłany: Czw Wrz 18, 2008 9:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bind "F1" "defuser;deagle;vesthelm" naprzyklad taki

dziala to z tym exec hrupek.cfg

a teraz powiedz mi jak mam dodac zebym nie musial tego wpisywwac za kazdym razem



a tak przy okazji jak zmienic zeby przy zmienianiu broni numerkami nie musial potwierdzac myszka

chodzi mi o to ze jak nacisne na granat zeby odrazu mi sie wybral
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Skrypty / Configi CS 1.6 i CS:C-Zero Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 5 z 7

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | interTOP
Linki: Anty CS Laura Pausini Fotograf na wesele Zdjęcia reklamowe