www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
Bindy do cs 1.6 // cs:cz --- Kupowanie by ^MaRc^
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Skrypty / Configi CS 1.6 i CS:C-Zero
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
naze
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 07 Wrz 2005

PostWysłany: Czw Wrz 18, 2008 9:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hud_fastswitch 1
ogarnij to podforum, wszystko juz bylo.
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Google
Reklama




PostWysłany: Czw Wrz 18, 2008 9:38 pm    Temat postu:

Powrót do góry
Lenekk
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 20 Gru 2007
Klan: TVP1 17:30 poniedziałek-piątek

PostWysłany: Pią Wrz 19, 2008 7:21 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

RtMvS napisał:
Mcks napisał:
RtMvS napisał:
Lenekk napisał:
z bindu usuń buy. Będzieto wyglądało tak :
Kod:
bind "a" "s; b; c ;d"


Właśnie wtedy sama komenda nie działa :|

moze "slot10"? albo slot0, nie pametam dokladnie co jest pod zerem


Tzn ? Sorki, nie bardzo rozumiem ;)

czyli bind będzie wygladał tak :

Kod:
bind "klawisz" "buy; asd; asda; asdg; asafa; slot10"


thx the Game. :P
_________________
Wysyłam zaproszenia na lockerz.com! informacje na PW


Ostatnio zmieniony przez Lenekk dnia Pią Wrz 19, 2008 1:09 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
gabathc
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 22 Maj 2008

PostWysłany: Pią Wrz 19, 2008 10:48 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hrupek napisał:
bind "F1" "defuser;deagle;vesthelm" naprzyklad taki

dziala to z tym exec hrupek.cfg

a teraz powiedz mi jak mam dodac zebym nie musial tego wpisywwac za kazdym razem



a tak przy okazji jak zmienic zeby przy zmienianiu broni numerkami nie musial potwierdzac myszka

chodzi mi o to ze jak nacisne na granat zeby odrazu mi sie wybral


zrob config tylko do odczytu
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
the Game.
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 25 Maj 2007

PostWysłany: Pią Wrz 19, 2008 11:15 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lenekk napisał:
tyle, że nie jestem pewnien czy slot0 czy slot10, jak to co podałem nie zadziała spróbuj slot10

slot10
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
RtMvS
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 01 Sty 2008

PostWysłany: Pią Wrz 19, 2008 3:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki wielki panowie :)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
KosieK
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 01 Lis 2007

PostWysłany: Pią Paź 31, 2008 6:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jak podbindować kombinację przycisków? Chodzi mi o to, że na przykład na zakup AWP + "dodatki" mam:
bind "F6" "awp; deagle; primammo; secammo; vest; vesthelm; flash; hegren; flash; sgren"
A chcę ustawić na SHIFT + F6, aby skrypt kupował Scouta.

Aha: nie ustawiajcie w bindzie 2x "flash" przy sobie, bo żadnego nie kupi.
_________________
Kosiek
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Skype
Mcks
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 16 Wrz 2007

PostWysłany: Pią Paź 31, 2008 6:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bind z "flash; flash"

i kupuje 2 fb, to co ty gadasz?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Cry$t4L
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 27 Maj 2007

PostWysłany: Sob Lut 14, 2009 2:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dałoby się tak zrobić, że:

1. Gdy przełączę na pistolety, to mam celownik "small", a gdy przełączę na bronie to mam "medium" ( z tym, że AK47 "medium", a M4 "small" ) ?

2. Jak zrobić, że w dowolnym czasie zmieniam celownik ze "small" na "medium" i z "medium" na "small" ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
L3Ny
Moderator
Moderator


Dołączył: 10 Kwi 2007

PostWysłany: Sob Lut 14, 2009 4:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

poczytaj a sie dowiesz jak to zrobic :X
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Cry$t4L
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 27 Maj 2007

PostWysłany: Sob Lut 14, 2009 4:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aha no fajnie dzieki ^^
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
KhazarOne
Moderator
Moderator


Dołączył: 17 Kwi 2007

PostWysłany: Nie Lut 15, 2009 1:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cry$t4L napisał:
Dałoby się tak zrobić, że:

1. Gdy przełączę na pistolety, to mam celownik "small", a gdy przełączę na bronie to mam "medium" ( z tym, że AK47 "medium", a M4 "small" ) ?

2. Jak zrobić, że w dowolnym czasie zmieniam celownik ze "small" na "medium" i z "medium" na "small" ?


#1 było na forum z x razy, nie da się zrobić tak, że masz przy ak medium, a przy emce small, bo gra nie wie kiedy masz w ręku m4 a kiedy ak bo obie bronie są przypisane do tego samego slotu, więc może być tylko tak (i to w dodatku działa tylko wtedy gdy wybierasz broń klawiszami 1 i 2, nie działa przy zmianie rolką i Q, czy jakimkolwiek innym klawiszem):

Kod:
bind "1" "cl_crosshair_size medium; slot1"
bind "2" "cl_crosshair_size small; slot2"


#2
Kod:
alias "cross" "1"
alias "1" "cl_crosshair_size small; alias cross 2"
alias "2" "cl_crosshair_size medium; alias cross 1"
bind "KLAWISZ" "cross"


pod KLAWISZ podstawiasz klawisz, pod którym chcesz to mieć...

i naucz się czytać i szukać, bo takie pierdoły robi się w 10sekund, nawet na podstawie poradnika: http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=54753#469671
_________________
www.Counter-Strike.PL
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Sapro
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 14 Paź 2005

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 12:37 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jak z kolei kupić tylko jeden magazynek do pistola (12 naboi) ? Bo secammo kupuje nam od razu full


P.S. Nie było pytania, doszedłem :P
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen
kufelek007
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 28 Cze 2004
Klan: na zawsze wierny six

PostWysłany: Pią Maj 08, 2009 11:21 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na klawiaturze masz dwa przyciski "," "." Słownie: przecinek kropka. Jeden klik, jeden magazyn.
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen Skype
bl4nt
Pierwszak
Pierwszak


Dołączył: 05 Kwi 2007

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 11:09 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

buyammo1 do broni typu m4a1 ak47
buyammo2 do broni typu deagle usp glock

np.

bind k "m4a1; buyammo1;"

bind "deagle; buyammo2;"

kupujesz bron i 1 magazynek naboi ;]
_________________
GKS Jastrzębie !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
fck
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 12 Lip 2006

PostWysłany: Wto Sty 19, 2010 11:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam pytanie jak kupic pojedynczo ammo, znaczy magazynkami aby, niechce np. odrazu kupic 90 ammo do m4, tylko powiedzmy 30 jeden magazynek to jak? i to samo do pistoletow?

//ups moja glupota xD posta pisalem bedac na 1 stronie tematu haha
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Skrypty / Configi CS 1.6 i CS:C-Zero Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 6 z 7

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | interTOP
Linki: Anty CS Laura Pausini Fotograf na wesele Zdjęcia reklamowe