www.counter-strike.pl
FAQ  Szukaj  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  
nie moge wlozyc karty
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Problemy i dyskusje o sprzęcie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Klama
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 23 Lis 2006

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 4:50 pm    Temat postu: nie moge wlozyc karty Odpowiedz z cytatem

mam problem kupilem nowa karte gf6200 a wczesniej mialem mx 440 i jest przypal bo nie zwrocilem uwagi na wejscie nowej karty i niestety nie moge wlozyc jest jakas inna mozliwosc niz wymiana plyty glownej?

Ostatnio zmieniony przez Klama dnia Wto Cze 10, 2008 4:52 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Google
Reklama




PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 4:50 pm    Temat postu:

Powrót do góry
seba123
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 06 Lip 2007

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 4:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lol :lol:

Nie :D
_________________
mp3?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Klama
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 23 Lis 2006

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 4:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie ma sie z czego smiac tylko plakac ;]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
uns
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 13 Gru 2005
Klan: nie oglądam ;/

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 4:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w ogole po co ci taka beznadziejna karta ?
_________________
jezdem elo
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
retard[A]
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 10 Sie 2007

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 5:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mozesz ewentualnie sciac koncowke wejscia PCI-E (tak zeby nie miala styku z gniazdem AGP) i wtedy odpali bezproblemowo na AGP. Ludzie tak robili z 7900GT. Sprawdz na google bodajze 7900GT PCI-E -> AGP Mod. Wytlumaczone na przykladzie 7900GT, ale to te same sloty.
_________________
donos@Kanter4Life.pl
#kanter4life @ Quakenet
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
coL.zet[A]
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 11 Kwi 2008

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 5:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

retard[A] napisał:
Mozesz ewentualnie sciac koncowke wejscia PCI-E (tak zeby nie miala styku z gniazdem AGP) i wtedy odpali bezproblemowo na AGP. Ludzie tak robili z 7900GT. Sprawdz na google bodajze 7900GT PCI-E -> AGP Mod. Wytlumaczone na przykladzie 7900GT, ale to te same sloty.

potwierdzam, dziala
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dickinson
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 12 Wrz 2004
Klan: tylko i wylacznie z rysiem :D

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 7:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jakei wy galuny jestescie - byscie mu pomogli a nie sie smiac od razu....

tak jak mowili wyzej musisz sciac od ten kawalek ktory jest zle i normalnie wlozyc karte - bedzie chodzilo tylko juz nie bedzie predkosci tak jak pcie tylko agp czyli wejscie jakie masz na plycie.

pis!
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen
Klama
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 23 Lis 2006

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 4:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie znam sie wiec pytam ale to jak odlamac kawalek ?:D
http://users.interblock.pl/~szymon/gf6200_tyl.jpg
nie wlazil by mi ten maly obok tego dlugiego, i wlasnie nad tym malym sa jakies laczniki:D:D: moze lepiej kupic nowa plyte
http://allegro.pl/item366125730_plyta_glowna_gigabyte_ga_8i945pe.html
co sadzicie o niej troche tania:D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
retard[A]
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 10 Sie 2007

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 5:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wymierz linijka ile wystaje poza slot, powinno wyjsc bodajze 28 pinow, nie jestem pewien. Ogarnij w centymetrach i odetnij, nie powinno byc zadnego problemu :) A plyte sobie daruj, bo bedziesz musial nowy procesor, bo tego starego w przeciwienstwie do grafy przerobic nie bedziesz mogl :D
_________________
donos@Kanter4Life.pl
#kanter4life @ Quakenet


Ostatnio zmieniony przez retard[A] dnia Sro Cze 11, 2008 5:12 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Fartuch`
Moderator
Moderator


Dołączył: 15 Lip 2006
Klan: nie oglądam

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 5:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osobiście nie radżę łamać niczego bo gpu może nie działać, w dodatku trudniej sprzedać coś co było modowane. Lepiej kup inną kartę a tą sprzedaj.
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
SheeN *
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 09 Sie 2007

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 5:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja rowniez bylbym za zmodowaniem, sam przerabialem swoja GF6600GT 2 lata temu i do dzisiaj dziala. Tylko musisz to uciac, a nie lamac. Co do sprzedawania - wiekszy popyt jest na pcie-e teraz, a wymiana podzespolow ci sie nie oplaca
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dickinson
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 12 Wrz 2004
Klan: tylko i wylacznie z rysiem :D

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 5:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

o nic sie nie boj - upie**dol tyle ile trzeba i juz. tak jak ktos na gorze mowil - to male jak ci przeszkadza to akurat to uwal i bedzie dobrze.
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen
Klama
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 23 Lis 2006

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 5:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

boje sie bo mam mx http://zdjecia.swistak.pl/02/828/2828096_1.jpg
nie dosc ze bede musial wylamac ten maly kawalek to tez jeszcze 2 malutki otwory(w tym dlugim) bo nie wjedzie chyba ze tamte gniazdo jakos wylame te kawalki co radzicie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Dickinson
Mieszkaniec boarda
Mieszkaniec boarda


Dołączył: 12 Wrz 2004
Klan: tylko i wylacznie z rysiem :D

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 5:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja bym w plycie nic nie robil bo mozna sp***ic i bym sie bal. a te male to srubokret przyloz 90stopni kat i puknij mlotkiem to sie takie wejscie zrobi i juz. tylko delikatnie!!
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen
Klama
Użytkownik
Użytkownik


Dołączył: 23 Lis 2006

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 5:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ok juz zaraz zrobie tylko ostatnie pytanko odlamac ten maly kawalek ? odstajacy link gf6200 na gorze chce sie upewnic czy dobrze robie i zaraz bede dzialal
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Board Counter-Strike.PL Strona Główna -> Problemy i dyskusje o sprzęcie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
© 1999-2012 Counter-Strike.PL Sebastian Kasperek | Rosi CMS © MD Software | Linki: Zdjęcia reklamowe